Укладка, як у Тіни Кароль: як зробити та в чому головний секрет хвилястих локонів української поп-діви

Зачіска української співачки Тіни Кароль доволі стійка і має цікаві локони. Відома блогерка Емілія Калібрі розповіла, в чому головна таємниця хвилястих локонів поп-діви української сцени.

Тіна Кароль — не тільки відома співачка, але й чарівна, гарна и дуже красива жінка. Доглянута зовнішність, гарна посмішка і блискуче волосся з хвилястими локонами роблять Тіну ідеалом краси в очах багатьох чоловіків. А ось деякі жінки цій дівчини навіть заздрять, а ще — намагаються дізнатись, яким чином співачці вдається робити настільки стійку укладку волосся, що вона зберігає свою форму навіть після багатьох годин активної роботи?

Зачіска, яку вже давно носить Тіна Кароль, зветься голлівудськими хвилями. Зробити її самостійно доволі складно, але справа тут навіть не в цьому. Відома блогерка Емілія Калібрі, яка добре знається на правилах догляду за волоссям, в своєму Instagram розповіла головний секрет зачіски Тіни Кароль.

 

Головний секрет хвилястої зачіски Тіни Кароль
Головний секрет хвилястої зачіски Тіни Кароль

Волосся співачки завжди вкладене доволі акуратно і красиво. Хвилясті локони, зібрані в гарну укладку, тримаються доволі довго і виглядають ідеально. Це особливо помітно під час активних виступів Тіни Кароль на концертах, де вона часто спілкується зі своїми шанувальниками і багато танцює.

Волосся співачки зажди дуже густе і доглянуте. На перший погляд можна вирішити, що секрет вдалої вкладки — саме в гарному догляді за ним. Але насправді — одного лише догляду мало для того, аби укладка трималась довго і була красивою.

Експерт з догляду за волоссям Емілія Калібрі звертає увагу на одну деталь. Якщо поглянути на фото співачки із зібраним в пучок волоссям — можна побачити, що біля скронь вибиваються малесенькі кучері. Та й взагалі волосся зберігає свій об’єм, а локони – не закручуються і не розпадаються.

Тіна Кароль від природи має густе волосся і голлівудські хвилі
Тіна Кароль від природи має густе волосся і голлівудські хвилі

Якщо оцінювати зачіску Тіни Кароль за певними критеріями, то виходить, що кучерявий тип волосся в неї — від природи. Візуально на це вказують наступні фактори:

  • об’єм зберігається постійно;
  • біля скронь зберігаються кучері;
  • укладка добре тримається навіть без додаткової фіксації.

Густе і важке волосся, яке має Тіна Кароль, за допомогою перукарських інструментів не підкрутиться настільки сильно. Тому можна зробити висновок, що співачка має волосся такої структури від природи. Укладка в неї не розпадається саме тому, що її локони підстрибують під час активних танців.

Тіна Кароль носить стійку зачіску
Тіна Кароль носить стійку зачіску

Тож, головний секрет стійкої зачіски Тіни Кароль — не в якісній укладці, а в тому, що в неї гарне і густе волосся від природи.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?