Тіна Кароль, Маша Єфросиніна та інші зірки привітали українців з роком Дракона- 2024: святкові світлини

Добірка світлин від українських знаменитостей з новорічними привітаннями. Дізнайтесь, що побажали українцям Тіна Кароль, Маша Єфросиніна та інші зірки і в яких нарядах позували під ялинкою.

Маша Єфросиніна

Ведуча Маша Єфросиніна зустріла Новий рік-2024 у блискучій сукні сірого кольору з палетками. Вона подякувала 2023-му року за всі уроки і звернулась до Нового року:

2024, я готова!

Тіна Кароль

Тіна Кароль обрала для зустрічі року Зеленого Дерев’яного Дракона насичено-червоний піджак, прикрашений золотими ґудзиками і джинси темного кольору. Співачка подякувала усім українцям — нездоланним, нескореним, упевненим і сильним. А ще пообіцяла:

Будемо посміхатись. Будемо надихати. Будемо єднати та боротись пліч-о-пліч, міцно тримаючи стрій.

Ольга Сумська з родиною

Акторка Ольга Сумська привітала українців із новорічними святами родинною світлиною, на якій вона в золотистому вбранні позує поряд із чоловіком Віталієм Борисюком і молодшою донькою Ганною.

Нехай Всесвіт нас почує. Любимо і обіймаємо кожного з вас. Уклін нашим захисникам – написала пані Ольга.

Дзідзьо

Дзідзьо (Михайло Хома) привітав українців з Новим роком-2024 світлиною, зробленою на фоні скульптури “Батьківщина-мати”. Головне побажання співака було таким:

Хай збувається наша спільна українська мрія! Слава Україні!

Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно презентувала свою нову пісню до різдвяних свят “Давай зустрінемо Різдво вдома” взагалі здивувала публіку відвертим зізнанням. За декілька годин до Нового року Наталка розповіла, що вже багато місяців є матусею для двох чарівних дівчаток, яких вона зі своїм чоловіком вдочерила ще на початку повномасштабного вторгнення.

Бажаю всім дітям України, які залишилися без батьків, знайти своїх рідних, свою родину – написала Наталія Могилевська в своєму новорічному привітанні.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов

Катерина Осадча зустріла Новий рік разом із чоловіком Юрієм Горбуновим і своїми синочками.

Дякую вам за цей рік — написала в привітанні ведуча. – Ми можемо бути незнайомі особисто, але я точно знаю, що ми сильні і разом сильніші.

Олег Скрипка

Співак та лідер гурту “Воплі Відоплясова” у вишиванці з яскраво-червоними маками привітав усіх українців із прийдешнім Новим роком-2024 наступними словами:

Світла і добра, миру та Перемоги!

Володимир Зеленський з дружиною Оленою

Президент України Володимир Зеленський свої привітання народові почав зі слів:

Новий Рік по-українськи – коли не тільки вітаємо, але й діємо!

Володимир Олександрович супроводив свій святковий допис світлиною, де він разом із своєю дружиною стоїть на тлі робочого кабінету.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Привітання майбутньої матусі Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія Дикого супроводжувалось затишною родинною світлиною поряд із новорічною ялинкою, разом із старшими доньками і собачкою.

Тихого і безпечного всім 2024 року!

Оля Полякова

Оля Полякова з розкішною укладкою і в золотавій сукні побажала українцям щастя, здоров’я, злагоди і єднання. А ще — тої самої омріяної Перемоги. І, звісно — подякувала ЗСУ за можливість жити в Україні і працювати попри все.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?