ТОП-5 українських зірок, які свого часу помітно схудли: не лише Каменських, Єфросиніна та Могилевська

Ці зірки приклали шалених зусиль, щоб виглядати бездоганно. Проте, при цьому вони не забували ділитися секретами схуднення з шанувальниками. Детальніше читайте у статті.

Наталя Могилевська

Ще на початку кар’єри співачка Наталя Могилевська була стрункою дівчиною, проте з віком і, в додачу, новими причинами для стресу, вона набрала зайві кілограми. Але схуднути до ідеальних параметрів зірці допомогли інтервальні голодування, заняття спортом і походи до лазні.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська
Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська

Настя Каменських

Співачка починала свою кар’єру доволі пишненькою, та це не заважало їй зводити з розуму чоловіків із усього світу. Проте з часом Настя Каменських схудла, і розповіла, що для цього дотримувалась дуже строгого режиму – виснажливі тренування та дієта, Наразі зірка цим не займається, проте виглядає не менш чудово.

Маша Єфросиніна

Коли ведуча та світська левиця Маша Єфросиніна вперше з’явилася на телебаченні, то виглядала, як звичайна дівчина – без вираженої талії та м’якими руками і стегнами. Проте, вона різко схудла та досі бореться за кожен грам у своєму тілі. З найбільшої ваги у 86 кілограм зірка схудла до 64 і досі підтримує її. Це при тому, що Єфросиніна зростом у 180 сантиметрів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Маша Єфросиніна

Оля Цибульська

Артистка не вважала себе повною та майже ніколи не хотіла схуднути, поки не переглянула шоу зі своєю участю та не вирішила скинути “зайві” кілограми. Протягом 5 років після народження сина співачка схудла на 12 кілограмів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Оля Цибульська

Тіна Кароль

З 15 років поп-діва притримувалася строгих дієт і постійно намагалася схуднути, проте вагітність і стрес після втрати чоловіка не пройшли безслідно. Втім, співачка досягнула своєї ідеальної ваги та підтримує її. Зі слів самої Тіни, скинуті кілограми – це результат переосмислення здоров’я: вона мінімізувала кількість цукру і вуглеводів у раціоні, адже вважає, що всі проблеми від неконтрольованих скачків інсуліну.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Тіна Кароль

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?