Юрій Горбунов перестав ховати своїх красенів-синів: на сімейній фотосесії всіх трьох не відрізнити

Ведучий Юрій Горбунов розповів у соцмережі про одну з головних родинних традицій, яку започаткувала Катя Осадча. В чому вона полягає і як реалізується у житті — читайте на сайті "Один Факт".

З часом починаєш розуміти, наскільки цінний час, проведений разом із рідними — написав на своїй сторінці у соцмережі ведучий Юрій Горбунов.

Великий допис, який він зробив у перші дні Нового року-2024, супроводжується світлинами з найбільшою цінністю, яка є на даний час у житті ведучого — його синами Іваном і Данилом.

Юрій Горбунов розповів шанувальникам, що зйомки для родинного альбому він зі своїми молодшими синами не дуже любить.

Під час створення світлин кожен із них вередує по своєму, але результат зйомки, звісно – приносить задоволення усім представникам їх дружньої родини. Адже що може бути краще, аніж переглядати яскраві фото біля ялинки чи просто ті, що зроблені під час дитячих ігор.

З плином часу знімки набирають особливої цінності — зазначив Горбунов.

Ведучий також зізнався, що процес родинних зйомок завжди ініціює його дружина Катерина і він їй за це дуже вдячний. Адже йому з хлопчиками залишається лише насолоджуватися моментом і… бути самим собою.

Юрій Горбунов пригадав, що під час фотозйомок його молодшенький син Данило завжди відпускає гумористичні коментарі про свої хотілки:

То йогурт хоче, то ще щось – розповідає щасливий татусь.

Втім, хлопчик не завжди налаштований на фотосесії. Ведучий зазначає, що коли Данило тільки-но прокидається – настрою в нього взагалі нема і він не зовсім розуміє, що ж від нього хочуть. Але завдяки батьківській любові їм з Катериною легко вдається занурити малюка в атмосферу фотозйомки.

 

Юрій Горбунов поділився світлинами зі своєї нової фотозйомки з синами
Юрій Горбунов поділився світлинами зі своєї нової фотозйомки з синами

Юрій Горбунов, натхненний черговою фотосесією з дітьми, радить усім теж слідувати його прикладу і робити спільні фотозйомки зі своїми близькими та рідними.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?