Юрій Горбунов перестав ховати своїх красенів-синів: на сімейній фотосесії всіх трьох не відрізнити

Ведучий Юрій Горбунов розповів у соцмережі про одну з головних родинних традицій, яку започаткувала Катя Осадча. В чому вона полягає і як реалізується у житті — читайте на сайті "Один Факт".

З часом починаєш розуміти, наскільки цінний час, проведений разом із рідними — написав на своїй сторінці у соцмережі ведучий Юрій Горбунов.

Великий допис, який він зробив у перші дні Нового року-2024, супроводжується світлинами з найбільшою цінністю, яка є на даний час у житті ведучого — його синами Іваном і Данилом.

Юрій Горбунов розповів шанувальникам, що зйомки для родинного альбому він зі своїми молодшими синами не дуже любить.

Під час створення світлин кожен із них вередує по своєму, але результат зйомки, звісно – приносить задоволення усім представникам їх дружньої родини. Адже що може бути краще, аніж переглядати яскраві фото біля ялинки чи просто ті, що зроблені під час дитячих ігор.

З плином часу знімки набирають особливої цінності — зазначив Горбунов.

Ведучий також зізнався, що процес родинних зйомок завжди ініціює його дружина Катерина і він їй за це дуже вдячний. Адже йому з хлопчиками залишається лише насолоджуватися моментом і… бути самим собою.

Юрій Горбунов пригадав, що під час фотозйомок його молодшенький син Данило завжди відпускає гумористичні коментарі про свої хотілки:

То йогурт хоче, то ще щось – розповідає щасливий татусь.

Втім, хлопчик не завжди налаштований на фотосесії. Ведучий зазначає, що коли Данило тільки-но прокидається – настрою в нього взагалі нема і він не зовсім розуміє, що ж від нього хочуть. Але завдяки батьківській любові їм з Катериною легко вдається занурити малюка в атмосферу фотозйомки.

 

Юрій Горбунов поділився світлинами зі своєї нової фотозйомки з синами
Юрій Горбунов поділився світлинами зі своєї нової фотозйомки з синами

Юрій Горбунов, натхненний черговою фотосесією з дітьми, радить усім теж слідувати його прикладу і робити спільні фотозйомки зі своїми близькими та рідними.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.