Ранок для Тіни Кароль, Насті Каменських, Ірини Горової розпочинається з йоги: яких тільки асан не роблять

Зірки не встигають дивувати своїх фоловерів. Щойно всі поахали, коли знаменитості стали на цвяхи, як вони підготували нову порцію трешу – зайнялися йогою з неймовірними позами.

Тіна Кароль

Співачка вже багато років поспіль захоплюється йогою і навчилася робити дивовижні асани. Склалася так, що навіть тренерку ошелешила. Зазвичай зірка займається подібним заняттям зранку. Це дозволяє артистці запустити організм в роботу на весь день.

Зірки показали заняття йогою

Ірина Горова

Продюсерка побилася об заклад з фітнес-тренеркою Анітою Луценко, що скине 4 кг. А сама схудла аж на 6 кг. Напевно, не останню роль у справі оздоровлення зіграла корисна звичка. Щоранку колишня дружина Потапа шле вітання Сонцю за допомогою Сур’я Намаскар. Починає з розтягування м’язів і далі робить усі належні для комплексу вправи.

Зірки показали заняття йогою

Настя Каменських

Долучилася до колежанок і ще одна дружина Потапа. Відвідує спортзал і займається бігом зірка вже давненько. А от йогу для себе відкрила зовсім нещодавно. Разом із подружками влаштовують групові заняття на Дівич-Горі. Подібні вправи справили неабияке позитивне враження. Адже Настя останнім часом відчувала болі в спині від тривалих перельотів та далеких переїздів під час гастролей. Та рятуючи фізичне здоров’я, Каменських не забуває і про духовну складову цієї справи.

Зірки показали заняття йогою

Jerry Heil

Співачка похвалилася в Інстаграм-сторіз, які асани вже вдалося опанувати. Під час навчання в Бостоні Яна відвідувала студію “Даун Андер Йога”. Особливістю є заняття прямо в кафе. Звісно, після фізичних вправ народ, нагулявши апетит, відразу ж замовляє собі щось їстівне. Та українці запах котлет якраз заважав просвітлюватися під час сеансу йоги.

Зірки показали заняття йогою

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.