“Ця картина завжди перед очима”: співведучий Лесі Нікітюк Богдан Буше розповів про таємничого шанувальника

Співведучий Лесі Никитюк з шоу "Хто зверху" Богдан Буше розповів про таємничих шанувальників. Що вони йому дарують і як себе поводять — читайте на сайті "Один Факт".

Богдан Буше (Шелудяк) – телезірка і ведучий шоу “Хто зверху” на Новому каналі. Як і будь-яка відома людина – Богдан має велику фанатську базу. Вона сформувалась ще в той період, коли Богдан Шелудяк приймав участь в серіаліті “Київ вдень та вночі”, а ще — створював численні пранки у соціальних мережах.

Богдан Буше розповів про подарунки від шанувальників
Богдан Буше розповів про подарунки від шанувальників

Зараз Богдан Шелудяк має статус блогера-мільйонника. Лише в Instagram на нього підписано понад 1.3 мільйонів шанувальників. Його фолловери часто дарують улюбленому кумиру дорогоцінні і приємні подарунки.

Звісно, переважна більшість — це дарувальниці жіночої статі. Деякі презенти щиро радують телеведучого. Інші, навпаки, стають причиною тривоги.

Сам Богдан Шелудяк зізнається, що іноді добрі жести від прихильників та прихильниць його сильно лякають. Наприклад, коли люди залишають подарунки консьєржці в тому під’їзді, де мешкає ведучий. Зазвичай, в цих презентах і листівки гарно написані — з добрими словами, і самі подаруночки були смачними (цукерки, інші солодощі).

Телеведучий шоу Хто зверху Богдан Шелудяк
Телеведучий шоу Хто зверху Богдан Шелудяк

Але, на думку Богдана Буше – те, що шанувальники знають адресу, де живе їх кумир — неприємний факт, який насторожує і лякає.

Однак, екстраординарних випадків, що стосуються подарунків від фанатів — в житті Богдана Шелудяка не було. Навпаки, ведучий пригадав теплу і пам’ятну історію про портрет, який був намальований одним із фолловерів власноруч. Ця велика і красива картина у вигляді портрету і до сих пір стоїть у ведучого вдома. Вона настільки яскрава, що багато гостей його будинку відразу вертають на неї увагу і запитують, де Богдан її взяв.

А ось зовсім недавні сюрпризи від фанатів були пов’язані із… вітамінами. Справа в тому, що Богдан Шелудяк наприкінці осені 2023 року захворів. В нього діагностували рідкісну хворобу: синдром Гієна-Барре. Тоді один із шанувальників надіслав йому вітамінний комплекс для відновлення. А під час виписки з лікарні кур’єр квіткового магазину доставив йому букет квітів від зовсім незнайомої дівчини. Згодом вона надіслала поштою ще один презент – вітаміни для відновлення після хвороби.

Нові статті

Схожі статті

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.