Відомі куми в українському шоу-бізнесі: Потап і Горбунов, Білик і Козловський, Цибульська і Дзідзьо та інші

Кумівство є доволі неприємним явищем, якщо ми говоримо про політику. Проте в шоу-бізнесі такі родинні зв'язки додають інтриг, блиску та уваги до усіх сторін такого "союзу".

Потап і Горбунов

Давні друзі та колеги Олексій Потапенко та Юрій Горбунов стали кумами, коли в родині ведучого з’явився син Іван. Їх родинні зв’язки стали не лише потішною деталлю для фанатів обидвох зірок, а і непоганим приводом для “хайпу” і реклами. Якби не опальний характер Потапа і “шлейф” скандалів, що переслідував обидвох з 2022 року і зіпсував стосунки між кумами – у маленького Івана Горбунова був би впливовий хрещений батько, і, можливо, “місце під сонцем” у музичному світі українського шоу-бізу.

Зіркові куми: Потап і Юрій Горбунов
Зіркові куми: Потап і Юрій Горбунов

Ірина Білик і Віталій Козловський, Павло Зібров, Міка Ньютон

У 2013 році Ірина Білик і Віталій Козловсьий стали хрещеними батьками Софії – доньки дизайнерки Олени Бернадської, так і стали кумами одне одного. Ця подія навіть потрапила до новин.

Також родинні зв’язки є у Ірини Білик із Мікою Ньютон – народна артистка стала хрещеною матір’ю молодої співачки. Не обійшла стороною Ірина Білик і Павла Зіброва – з ним вони теж породичалися. Продюсер та колишній коханий співачки – Юрій Нікітін, – став хрещеним батьком старшого сина Ірини Білик – Гліба Оверчука.

Зіркові куми: Ірина Білик і Юрій Нікітін
Зіркові куми: Ірина Білик і Юрій Нікітін

Оля Цибульська і Дзідзьо

Історія почалася після створення пісні “Чекаю, цьом”. Співаки несподівано для всіх фанатів в недалекому 2018 році показалися з дитиною на руках. Втім, це не “плід співпраці” артистів, а хрещений син Ольги і Михайла. Його справжньою мамою є Надія – натхненниця гурту Дзідзьо, що запросила артистів стати хрещеними батьками маленького Дениса. Після цього в ЗМІ довго гуляли чутки про те, що Цибульська і Хома – коханці, адже вони постійно признавалися одне одному в любові. Платонічній, правда, але це пліткарям не заважало.

Зіркові куми: Оля Цибульська і Михайло Хома (Дзідзьо)
Зіркові куми: Оля Цибульська і Михайло Хома (Дзідзьо)

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.