Білик, Камалія та інші зірки 40+ показалися без макіяжу: натуральна краса поп-дів вітчизняного шоу-бізу

Багато зірок перед виходом у світ та ефір не нехтують послугами стилістів і візажистів, а в сучасну еру ще й додають фільтри. Далі у статті ви побачите, який вигляд вони мають у звичайному житті.

Не дивно, що знаменитості дуже прискіпливо ставляться до власної зовнішності, адже обличчя багатьох – їх візитівка. Після 40 років, коли перші ознаки старіння перетворюються на постійні, підтримувати зовнішність у “придатному” стані стає ще більш важливим. Але є зірки, які не соромляться своєї натуральної краси навіть у віці ягідки – про них читайте далі.

Лілія Ребрик

Наймолодша з добірки Лілія Ребрик, яка до того ж ще й вагітна, не соромиться показатися у соцмережах без макіяжу. І жінці нема чого соромитися – вона виглядає гарно для свого віку: не має глибоких зморшок і може похизуватися підтягнутою фігурою.

Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Камалія

Навіть у 46-річному віці співачка виглядає приголомшливо: вона з дитинства мала пухкі губи, рум’яні щічки та виразні брови. А блондинисте волосся лише підкреслює красу голубих очей співачки. Навіть розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким вона перебувала у шлюбі 20 років, не відняло краси Камалії.

Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Наталя Могилевська

Багато шанувальників співачки погодяться, що без макіяжу вона виглядає навіть молодшою – Наталя Могилевська може похизуватися рум’яним личком без глибоких зморшок, і яскравими рисами, які не треба підкреслювати. Так, темні брови та вії лише додають краси зірці.

Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ірина Білик

Поп-зірка неодноразово лягала під ніж пластичних хірургів, щоб зберегти красу та молодість надовше. Хоч її неоднорозово засуджували за “перебір” з операціями, мало хто заперечить, що в 53 роки Ірина Білик виглядає чудово навіть без тонни макіяжу та купи фільтрів на фото в соціальних мережах, хоч і все менше схожа на саму себе в молодості.

Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ольга Сумська

Акторка ніколи не боялась демонструвати природну красу – вона публікувала фотографії без макіяжу і фільтрів навіть хворою, заплаканою і невиспаною. Зізнаємося, Ольга Сумська в свої 57 років виглядає по-справжньому приголомшливо.

Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувался натуральною красою

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?