“Лежу у ванній серед борщу та галушок”: Оля Цибульська розповіла, що в її нічних снах чоловікам місця немає

Оля Цибульська замилувала шанувальників жартівливим відео, де розповіла… про свої сни. Що саме наснилось зірковій красуні і до чого тут нова дієта — читайте у матеріалі від "Один Факт".

Оля Цибульська останнім часом полюбляє бавити українців і шанувальників своєї творчості жартівливими відео, в яких розповідає про деякі подробиці свого особистого життя.

Якщо ви гадаєте, що там вирують пристрасті — то глибоко помиляєтесь. Адже навіть у власних снах Оля Цибульська, за її власними словами — бачить зовсім не красивих чоловіків. У сновидіннях до неї з’являються пельмені і справжній український борщ.

Оля Цибульська пояснює свої сновидіння тим, що зараз сидить на особливій дієті. У зв’язку із цим вона вирішила вести власний щоденник у відеоформаті, в якому ділиться тими самим казусами які з нею трапляються під час дієтичного харчування.

На третій день від початку нової дієти в співачки почалися несподівані сновидіння. Нібито вона, абсолютно оголена – лежить у власній ванні посеред купи галушок та борщу.

Відеоролик співачка підписала коротенькою фразою-проханням:

Не повторюйте цю дієту

А в коментарях до цього допису попрохала усіх українців триматись один за одного і зізналася:

Люблю вас!

Багато українок підтримали свою улюблену співачку в коментарях. Одна з підписниць навіть зізналась, що їй також сняться подібні сновидіння. На думку читачки — таке відбувається через те, що організму не вистачає поживних речовин. Інша ж читачка дописала, що вона уві сні ще й салом засмажує такі страви.

Шанувальниці підтримали Олю Цибульську в коментарo
Шанувальниці підтримали Олю Цибульську в коментарo

До речі, Оля Цибульська — не тільки класна співачка, а ще й великий патріот своєї країни. Виконавиця цілком серйозно розглядала можливість відправлення на фронт.

Але її відмовила від цієї задумки психолог. Емоційний запал та думки про те, щоб приєднатись до лав ЗСУ — відвідували співачку ще на початку повномасштабного вторгнення.

Однак потім це рішення зіштовхнулося із внутрішніми протиріччями. Співачці навіть довелось звернутись до військового психолога.

Спеціаліст наголосив на тому, що зараз їй треба зосередитись на своїх батьківських обов’язках і продовжувати нести відповідальність за сина.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?