Брати-близнюки Капранови кинули на пальцях і визначилися з дружинами-близнятами: дітей узагалі не розділяють

Народилися брати Капранови в Дубоссарах, але рідним містом вважають Очаків, де минуло дитинство. Коли настав час обирати собі пари, зупинили вибір на сестрах-близнятках.

Через те, що дідуся Віталія та Дмитра визнали ворогом народу, жінці (бабусі хлопчиків) із дітьми довелося переховуватися від ГБ. Люди порадили виїхати з України до Молдови, щоб заплутати сліди. Так і зробила. Згодом родина переїхала до Очакова.

Коли братам Капрановим було по 20 років, до сусідів приїхали погостювати 16-річні сестрички. Хлопців запросили полагодити дах. Так вони й познайомилися. Дівчата сподобалися. Тож молодики кинули на камінь-ножиці-папір та розподілили юнок між собою.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Капранови поїхали до москви. А за рік повернулися, щоб зіграти з близнятами Інною та Світланою весілля. Подивитися на подібне дійство зібралося чи не все місто. тільки гостей було запрошено 200 осіб.

Сукні нареченим пошила модистка, яка за 10 років уже працювала у П’єра Кардена, тож виглядали дівчата шикарно. Згодом усім гуртом перебралися жити до російської столиці. Мешкали на вулиці Івана Франка.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

У Дмитра й Світлани народилися двоє синів – Сергій та Дмитро. У Віталія та Інни – хлопчик Андрій та дівчинка Оксана. Батьки ніколи не ділили дітей на своїх та чужих. Всі вони вважають одне одного рідними. А близнюків однаково називають татами та мамами.

По поверненні в Україну брати Капранови зайнялися видавничою справою, видаючи книжки українською мовою. До речі, у школі хлопці були звільненні від вивчення рідної мови. Натомість ходили на греко-римську боротьбу та до музичної школи.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Їхні дружини займаються модою. Мають власний бренд жіночого одягу dVVi kapranova&kapranova. Випускають речі в стилі кежуал. Дружна велика родина поповнилася зятем та невістками. Всі мешкають у просторому 2-поверховому будинку. Батьки на першому поверсі, а молодь – на другому.

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.