Лисі чоловіки – слабкість Іри Горової: у Мережу потрапило фото першого офіційного чоловіка колишньої Потапа

Донька Ірини Горової показала рідкісне фото з татом, якого бачить вкрай рідко. Тільки-но подивіться, Наталя просто копія свого знаменитого батька, від якого продюсерка пішла до Потапа!

Якщо говорити про особисте життя Ірини Горової, то майже усім відразу пригадаються її стосунки з репером Потапом. Проте мало хто знає, що саме заради нього продюсерка кинула свого першого чоловіка, музичного виконавця Юрія Горового. Що про нього відомо та як він виглядає – дізнавайтеся далі в матеріалі!

Вперше Ірина Горова вийшла заміж, коли їй було всього лише 16 років, а її шлюб проіснував 11 років. Тоді Юрій Горовий розвивався в ролі музиканта та виступав під псевдонімом UGO, починаючи свій творчий шлях разом із другом, перспективним на той момент репером Потапом.

Цікаво, що саме перший чоловік продюсерки познайомив її з Олексієм Потапенко. Однак варто зауважити, що Юрій спокійно прийняв роман зірок, адже тоді їх стосунки з Іриною були суто формальні, а зберігалися виключно заради їх спільної доньки Наталі. На той момент Ірині вже було 22 роки, а Потапу – всього 19. Лише через 5 років після початку їх роману Горова, офіційно розлучилася з Юрієм, а ще за два роки вийшла заміж за Потапа.

Як ми вже встигли зауважити, Ірину та Юрія Горового повʼязують не просто минулі стосунки, а і їх спільна донечка Наталя. Оскільки експодружжю вдалося зберегти теплі стосунки, у дівчинки теж ніколи не виникало проблем в комунікації з батьком. Але донька знаменитостей усе життя намагається уникати публічності, тому мало говорить про себе.

І все ж днями дівчина поділилася рідкісною публікацією на власній сторінці в Instagram, де позує разом з рідним татом. Наталя та Юрій бачаться не так часто, адже зараз чоловік служить у війську заради збереження незалежності України. Але коли він отримав вихідний, то скористався можливістю провести з донечкою спільний час.

Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO
Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?