Лисі чоловіки – слабкість Іри Горової: у Мережу потрапило фото першого офіційного чоловіка колишньої Потапа

Донька Ірини Горової показала рідкісне фото з татом, якого бачить вкрай рідко. Тільки-но подивіться, Наталя просто копія свого знаменитого батька, від якого продюсерка пішла до Потапа!

Якщо говорити про особисте життя Ірини Горової, то майже усім відразу пригадаються її стосунки з репером Потапом. Проте мало хто знає, що саме заради нього продюсерка кинула свого першого чоловіка, музичного виконавця Юрія Горового. Що про нього відомо та як він виглядає – дізнавайтеся далі в матеріалі!

Вперше Ірина Горова вийшла заміж, коли їй було всього лише 16 років, а її шлюб проіснував 11 років. Тоді Юрій Горовий розвивався в ролі музиканта та виступав під псевдонімом UGO, починаючи свій творчий шлях разом із другом, перспективним на той момент репером Потапом.

Цікаво, що саме перший чоловік продюсерки познайомив її з Олексієм Потапенко. Однак варто зауважити, що Юрій спокійно прийняв роман зірок, адже тоді їх стосунки з Іриною були суто формальні, а зберігалися виключно заради їх спільної доньки Наталі. На той момент Ірині вже було 22 роки, а Потапу – всього 19. Лише через 5 років після початку їх роману Горова, офіційно розлучилася з Юрієм, а ще за два роки вийшла заміж за Потапа.

Як ми вже встигли зауважити, Ірину та Юрія Горового повʼязують не просто минулі стосунки, а і їх спільна донечка Наталя. Оскільки експодружжю вдалося зберегти теплі стосунки, у дівчинки теж ніколи не виникало проблем в комунікації з батьком. Але донька знаменитостей усе життя намагається уникати публічності, тому мало говорить про себе.

І все ж днями дівчина поділилася рідкісною публікацією на власній сторінці в Instagram, де позує разом з рідним татом. Наталя та Юрій бачаться не так часто, адже зараз чоловік служить у війську заради збереження незалежності України. Але коли він отримав вихідний, то скористався можливістю провести з донечкою спільний час.

Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO
Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.