Настя Каменських готує іспанську піцу без коржа: зірка певна, що так смачніше і набагато корисніше

Настя Каменських все частіше замість нових треків викладає в Інстаграм покрокові рецепти приготування різних страв. На цей раз здивувала іспанською піцою, в якій відсутній корж.

Чутки про те, що Настя Каменських перебралася жити в Іспанію, ходять вже давно. Подейкують, що співачка покинула Потапа та знайшла якогось європейського багатія. Сама зірка подібні розмови не коментує. Натомість радує підписників Інстаграму новими рецептами.

Настя Каменських приготувала піцу без тіста

На цей раз Настя запропонувала приготувати піцу без коржа. Таким чином страва без глютену виходить набагато кориснішою, адже має у складі цукіні, ковбасу, сир, томатну пасту. От тільки тіста в цій диво-піці немає.

Каменських вирішила залучити увагу іспанських фанів, тому записала пост із кулінарного блогу саме цією мовою. Багато хто перебував у захопленні від вимови артистки. Але знайшлися спеціалісти, які почали підправляти деякі слова.

Настя Каменських приготувала піцу без тіста

Натомість українців обурило, що зірка залишила для них лише субтитри рідною мовою. Вони воліли, щоб було навпаки – українська вимова та іспанські підписи. Тут же NK пригадали виконання пісень російською.

З приводу рецепта думки відвідувачів сторінки Каменських теж розділилися. Комусь така піца видалася цікавою. Іншим здалася зовсім неапетитною. Настя спочатку нарізала цукіні довгими смужками й трішки підсушила на сковорідці.

Потім виклала шарами інгредієнти: цукіні, ковбасу, натертий сир. Усе це щедро перемащувалося томатною пастою. Потім наша хазяєчка поставила форму до духовки, розігрітої до 170 градусів. А вже за 20 хвилин влаштувала дегустацію незвичної піци.

Декому Настина піца видалася більш схожою на рагу. Інші повважали її лазаньєю. Знайшлися й такі, що відписалися від футблогерки, оскільки не знають іспанської мови.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?