Колишня Пономарьова Олена Мозгова показала, який вигляд вона мала 30 років тому: справжня східна красуня

Продюсерка Олена Мозгова приєдналась до фото-змагання у соціальних мережах і оприлюднила світлину, на якій вона – на 30 років молодша. Подивіться, як виглядала зірка — в матеріалі від "Один Факт".

В соціальній мережі української продюсерки Олени Мозгової з’явилась цікава публікація. Жінка оприлюднила світлину, на якій їй — всього лише 21 рік:

“21. Тут на носі 50, а ви — про 21” – зробила допис до фото колишня дружина Олександра Пономарьова.

Молода дівчина на світлині у яскраво-жовтій сукні і з гарним макіяжем позує біля мікрофону. Вочевидь, це був якийсь конкурс або виступ. Та пані Олена не зробила ніяких уточнень щодо цього. Східні риси обличчя та стримана посмішка роблять цю красуню дуже схожою на Клеопатру.

Олена Мозгова 30 років тому і зараз
Олена Мозгова 30 років тому і зараз

Втім, навіть зараз, крізь роки та попри усі негаразди життя Олена Мозгова не втратила свого природного шарму та краси. Зовсім скоро їй виповниться 50 років, але вік – це лише відмітка у паспорті.

А ось в душі пані Олена, за її власними словами – не має відчуття цього віку. Продюсерка зізнавалась, що в душі навіть у такому віці в неї — завжди весна, а серце заповнено любов’ю до людей і власної творчої справи.

На думку продюсерки, вік та життєвий досвід, який він приносить із собою — це, скоріш за все — плюс, а не мінус. Сама вона вважає свої знання коштовністю, від якої не варто відмовлятися.

Однак з віком настає час для переосмислення, початку трансформації і зародження чогось нового — того, чого чекає від конкретної людини увесь Всесвіт.

Нагадаємо, що нещодавно Олена Мозгова відверто зізналася у тому, що під час спільного проживання із співаком Олександром Пономарьовим вона була жертвою аб’юзу з боку чоловіка.

І лише після цього, як розірвала ці стосунки – стала абсолютно щасливою людиною. Олена Мозгова дала пораду жінкам, які також потрапили в аб’юзивні стосунки — без жалю розривати їх і будувати нове майбутнє.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?