30-річна Аліна Паш перепросила в українців за Нацвідбір і чкурнула за океан: “Тепер я прокладаю нові шляхи”

Аліна Паш вражала українську публіку дивакуватими образами та нестандартними наспівами. Та після скандальної дискваліфікації на Нацвідборі "Євробачення" співачка безслідно зникла.

2022 року представляти Україну на “Євробаченні” мала Аліна Паш. Та перемога у Нацвідборі обернулася для дівчини грандіозним скандалом. Зірку звинуватили у підробці довідки.

Де нині перебуває Аліна Паш

Мешканка Закарпаття приховала факт поїздки до Криму через Москву у 2015 році у незаконний спосіб. Тож пісню “Тіні забутих предків” європейські меломани так і не почули. Замість Паш до Турину поїхав гурт Kalush Orchestra, здобувши заслужену перемогу.

Де нині перебуває Аліна Паш

Звісно, Аліну захейтили, тож залишатися в Україні артистка не вбачала сенсу й подалася до США. Нині називає себе “співочою відьмою у Каліфорнії”, перебуваючи в Лос-Анджелесі. Власний Інстаграм Паш веде англійською. Схоже на те, що місто Янголів припало українці до душі:

“Я відчуваю, як моя енергія гармонує з еклектичною сумішшю заблукалих душ, успішних янголів і бешкетних дияволів, замкнених у цьому місті”.

Зірка набирається новою енергією, якою збирається ділитися з фанами. Звісно, хейтери й тут дісталися до Аліни, дорікнувши, що покинула рідну країну в такий складний час, та вона відбулася поясненням, що “несе українське в люди”.

Де нині перебуває Аліна Паш

Протягом 2023 року Паш здобула університетську освіту й багато подорожувала з концертами по Західній Європі. Навіть устигла засвітитися з Монатіком під час туру українськими містами “ART Оборона”. А ще 30-річна артистка знайшла в собі сили перепросити за ту брехню на “Євробаченні”:

“Я розумію, що це на ваш розсуд, я не змушую вас себе любити або пробачати. Але я прошу вибачення”.

Аліна Паш висловила сподівання, що ще принесе в рідну країну “купу офіг*нної музики” та пошкодувала, що своєю ганебною поведінкою завдала чимало переживань своїм батькам.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?