Втрачають один за одним: Ольга Фреймут, Джамала та Віталій Козловський пережили важкі втрати у 2024 році

Життя складається не лише з приємних хвилин. Іноді доводиться переживати справжню скорботу. І неважливо, хто йде з життя – людина чи тварина. Пережити подібне горе дуже важко.

Ольга Фреймут

Головна ревізорка країни сповістила сумну новину. У телеведучої не стало дідуся Миколи. Йому було майже 95 років. У пам’ять про рідну людину Ольга виклала в мережу світлини з фотосету, в якому брала участь разом із родичем.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

Ще у 2019 році вони разом позували для глянцю Harper’s Bazaar Ukraine. Задля цього обоє вбралися в автентичне українське вбрання й позували біля хатинки-мазанки. Однією зі світлин Соні Плакидюк проілюстрували книгу “Бойківське весілля”. Тоді дідусь Микола був вражений гримом та процесом знімання.

Віталій Козловський

Скорботною новиною поділився з підписниками Інстаграму й боєць ЗСУ. Померла 16-річна кішечка Кася. Співак продемонстрував купу світлин з улюбленою кицькою, назвавши свою пухнасту улюбленицю “терапією від самотності”.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

За ці роки Кася стала справжнім членом сім’ї, беручи участь у всіх важливих родинних подіях. Козловський зазначив:

“Тепер я не сам, ти передала мене в надійні руки”.

Співчуття артисту висловили підписники та відомі люди, зокрема, Ольга Сумська, Павло Зібров, Оля Цибульська, Аліна Шаманська.

Джамала

2024 рік приніс співачці не лише радість від третьої вагітності, але й сум. Не стало улюбленої собачки сім’ї Баду. Причиною смерті домашнього вихованця, на думку зірки, стала війна. Джа відзначила:

“Ти була справжньою любов’ю для нас”.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

Скільки років було собачці, знаменитість не сповістила, але хтось із коментаторів зауважив, що Баду старша за віком від первістка Джамали. Альона Альона пригадала, як гралася з пухнастою хмаринкою.

Нові статті

Схожі статті

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.