Куди зник Холостяк-4 Костянтин Євтушенко: чим зараз займається, де знаходиться та що з переможницею

Костянтин Євтушенко, якого багато хто пам'ятає через участь в "Холостяк-4": його стосунки з дівчатами після шоу, чим займається та де перебуває.

У 2013 році глядачі шоу “Холостяк” були приємно здивовані, коли Костянтин Євтушенко взяв участь у четвертому сезоні цієї популярної програми. Він був несподіванкою для багатьох глядачів шоу.

У четвертому сезоні було особливо напружено, бо за серце Костянтина змагалося цілих 25 дівчат, і тільки одна зуміла завоювати його серце.

У фінальному епізоді Євтушенко стояв перед складним вибором між двома фіналістками, Анною Селюковою та Анаїт Адамян, і, нарешті, він обрав першу, подарувавши їй обручку. Проте, стосунки не булі тривалими та після закінчення програми вони розійшлися.

Через зовсім мало часу після закінчення шоу глядачів здивувала новина, адже вони дізнались, що Костянтин Євтушенко одружився. Коханою виявилася олімпійська чемпіонка Наталія Добринська, з якою вони познайомилися ще раніше, до участі в програмі.

 Екс-холостяк Костянтин Євтушенко розповів, чим зараз займається
Екс-холостяк Костянтин Євтушенко розповів, чим зараз займається

Їхні стосунки розвивались досить швидко та вони вирішили одружитись. Пізніше їхній шлюб був зміцнений народженням сина, і станом на зараз вони виховують трьох дітей.

На сьогоднішній день Костянтин Євтушенко відомий як успішний бізнесмен і підприємець. Він є керівним партнером інноваційного парку UNIT.City та відомим експертом у сфері альтернативної енергетики. Своїми знаннями та досвідом він активно ділиться з аудиторією у блогах та на своєму YouTube-каналі.

Незважаючи на свої успіхи, Костянтин не залишив Україну та продовжує активно розвивати свою кар’єру вдома у різних напрямках. Проте його сім’я переживає розлуку, оскільки дружина з дітьми перебувають у безпечному місці через небезпечну ситуацію в країні. Ця розлука створює складнощі для подружжя, але вони залишаються сильними та підтримують одне одного.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?