5 українських зірок, які одружилися з іноземцями: Андрій Шевченко, Камалія, Еліна Світоліна і ще двоє

Трапляється, що знаменитості не можуть знайти собі пару серед земляків. Натомість зустрічають щастя далеко за межами рідної України. Пригадаймо, хто з українців зіграв весілля з іноземцями.

Андрій Шевченко

Легенда українського футболу не зміг обрати собі дівчину з Києва чи іншого українського міста. Натомість закохався в американську модель з польським корінням. З Крістен Пазік спортсмен познайомився на вечірці у дизайнера Армані. Весілля грали у Вашингтоні. Шевченко живе щасливо у шлюбі 15 років поспіль. У подружжя народилося четверо синів.

Українські знаменитості створили сім’ю з іноземцями

Камалія

Співачка познайомилася з пакистанським мільярдером на приватній вечірці, куди її запросили виступити. Знайомство з Захуром Мохаммадом стало доленосним для Наталії. Побралися вони 2003 року, а за десятиліття стали батьками близняток Арабелли та Мірабелли. Багатій поклав до ніг коханої усе своє добро. Навіть літак спромігся подарувати.

Українські знаменитості створили сім’ю з іноземцями

Іванна Онуфрійчук

Телеведуча каналу 1+1 стала на весільний рушник на Мальдівах. Її обранцем став казахстанський бізнесмен Алмаз. Нині пара поселилася у Швейцарії, хоча загалом вони дуже багато подорожують світом. Чоловік настільки закохався в українку, що прийняв і її рудого кота. Навіть дозволяє чотирилапому ночувати в їхній спальні.

Українські знаменитості створили сім’ю з іноземцями

Еліна Світоліна

Українська тенісистка вийшла заміж за колегу у 2021 році. Її обранцем став темношкірий француз Гаель Монфіс. Весілля закохані зіграли дуже пишне. Церемонія відбулася у швейцарському Ньоні. У пари народилася донечка Скай, яка, зростаючи, все більше нагадує татуся.

Українські знаменитості створили сім’ю з іноземцями

Катерина Кузнєцова

Після розлучення з російським актором Євгеном Проніним через зраду чоловіка Катерина вдруге закохалася знову в росіянина. Тепер це вже “правильний” росіянин. Пара поселилася на іспанському Тенерифе. Кузнєцова запевняє, що Максим Аплін збирається прийняти українське громадянство.

Українські знаменитості створили сім’ю з іноземцями

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?