Рік без мами: Ольга Сумська вшанувала пам’ять найріднішої людини теплими спогадами – “Ти поряд, завжди”

Українська акторка Ольга Сумська в другі роковини вшанувала пам'ять мами, Ганни Іванівни. Які теплі слова написала Ольга В'ячеславівна покійній матусі — читайте в публікації від "Одного Факту".

Два роки тому, 27 лютого 2022 року — відійшла у засвіти заслужена артистка УРСР Ганна Іванівна Сумська. Це був самий початок повномасштабного вторгнення, коли Київ знаходився майже в облозі. Поховати українську акторку вдалося лише 1 березня, а на траурному заході була присутня лише одна з її доньок — Ольга Сумська.

Ольга і Ганна Сумські
Ольга і Ганна Сумські

У другі роковини смерті саме Ольга В’ячеславівна на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook вшанувала пам’ять матусі теплими спогадами і словами.

Сонечко моє найрідніше… 2 роки — написала Ольга Сумська

Акторка супроводила цей допис репостом своєї ж публікації, яка була зроблена минулого року, у перші роковини смерті Ганни Іванівні. В ній пані Ольга пригадала той самий день, коли матусі не стало. Не тільки точна дата, але й час відходу у засвіти — 4 ранку, назавжди закарбувались в пам’яті зірки.

— Не стало найдорожчої у світі — із сумом констатувала Ольга Сумська. — Хоча б словечко почути, обійняти…

Свій допис Ольга Сумська супроводила яскравими світлинами із мамою. І пообіцяла, що назавжди залишить у пам’яті найдорожчі миті життя, пов’язані із Ганною Іванівною.

Заслужена артистка України Ганна Іванівна Сумська померла два роки тому у віці 88 років. На ранок її молодша донька Ольга повідомила цю сумну новину суспільству у соціальних мережах.

Ольга Сумська разом із мамою
Ольга Сумська разом із мамою

Нещодавно між Ольгою В’ячеславівною та її племінником, сином її старшої сестри Наталії — В’ячеславом Хостікоєвим виник серйозний скандал. Хлопець висловився про доньку Ольги Сумської і свою двоюрідну сестру Антоніну Паперну, яка живе та працює в росії. В’ячеслав розповів дещо цікаве. Мовляв, Паперна в гонитві за рублем… ніяк не відреагувала на похорон бабусі. І навіть — не приїхала.

Три покоління родини Сумських
Три покоління родини Сумських

Такий вислів сильно обурив Ольгу Сумську — рідну матір Антоніни Паперної. І вона розповіла усю правду. Мовляв — ховали бабусю вони вчотирьох із її доньками та чоловіком. А ось кого дійсно на похованні не було — так це родини В’ячеслава. Ні його самого, ні Наталії Сумської, ні її чоловіка Анатолія Хостікоєва не було.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?