Дружина Олега Винника Таюне перебрала з “уколами краси”: як зараз виглядає обличчя Таїсії Сватко (ФОТО)

Таїсія Сватко в свої 50 років залишається стрункою красунею. Секрет краси вокалістки — не тільки в генетиці, а ще й в "уколах краси". Але іноді вони на користь не йдуть, а навіть — навпаки.

Вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко, яка також є законною його дружиною і мамою його сина — після початку повномасштабного вторгнення теж кудись зникла.

Нещодавно представниця Олега Винника Валерія Барон в своєму Instagram оприлюднила світлину, на якій вона сама позує разом із якоюсь білявкою. Лише дехто із шанувальників впізнав у цій білявці… дружину Олега Винника Таюне.

Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко
Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко

З приводу зовнішності Таїсії Сватко висловився зірковий оглядач і блогер Богдан Беспалов. За його словами, бек-вокалістка Винника дуже захоплюється косметологічними процедурами, а саме — уколами краси. Ці процедури призвели до того, що обличчя у виконавиці втратило колишні гострі риси і “попливло”.

Таїсія Сватко сама по собі — дуже симпатична жінка. В неї дуже харизматична і яскрава зовнішність. Але постійні косметологічні процедури із обличчям грають проти жіночої краси. На думку блогера Беспалова — навіть у питаннях підтримки краси треба знати міру і обмежувати себе у бажанні стати ще красивіше та яскравіше.

Прихильники творчості Таїсії Сватко навіть порівняли зовнішність бек-вокалістки сьогодні із тою Таюне, якою вона була 10 років тому. І це порівняння — тільки на користь красуні. Роки ніяким чином не зіпсували зовнішність виконавиці. Навпаки, завдяки косметиці та спеціальному догляду Таюне розквітла, немов яскрава весняна квітка. Також уважні користувачі соцмереж помітили, що вокаліста раніше мала на переніссі велику родимку, але потім її, імовірно — видалила. Бо на обличчі ця деталь зовнішності виглядала не зовсім естетично.

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко)
Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко)

Таїсія Сватко і Олег Винник одружились ще в юні роки. До популярності в Україні їх родина багато років жила і працювала в Німеччині. В шлюбі з кумиром вовчиць Таюне народила сина Юліана. Зараз хлопець – вже підліток.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.