Дружина Олега Винника Таюне перебрала з “уколами краси”: як зараз виглядає обличчя Таїсії Сватко (ФОТО)

Таїсія Сватко в свої 50 років залишається стрункою красунею. Секрет краси вокалістки — не тільки в генетиці, а ще й в "уколах краси". Але іноді вони на користь не йдуть, а навіть — навпаки.

Вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко, яка також є законною його дружиною і мамою його сина — після початку повномасштабного вторгнення теж кудись зникла.

Нещодавно представниця Олега Винника Валерія Барон в своєму Instagram оприлюднила світлину, на якій вона сама позує разом із якоюсь білявкою. Лише дехто із шанувальників впізнав у цій білявці… дружину Олега Винника Таюне.

Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко
Представниця Олега Винника Валерія Барон і Таїсія Сватко

З приводу зовнішності Таїсії Сватко висловився зірковий оглядач і блогер Богдан Беспалов. За його словами, бек-вокалістка Винника дуже захоплюється косметологічними процедурами, а саме — уколами краси. Ці процедури призвели до того, що обличчя у виконавиці втратило колишні гострі риси і “попливло”.

Таїсія Сватко сама по собі — дуже симпатична жінка. В неї дуже харизматична і яскрава зовнішність. Але постійні косметологічні процедури із обличчям грають проти жіночої краси. На думку блогера Беспалова — навіть у питаннях підтримки краси треба знати міру і обмежувати себе у бажанні стати ще красивіше та яскравіше.

Прихильники творчості Таїсії Сватко навіть порівняли зовнішність бек-вокалістки сьогодні із тою Таюне, якою вона була 10 років тому. І це порівняння — тільки на користь красуні. Роки ніяким чином не зіпсували зовнішність виконавиці. Навпаки, завдяки косметиці та спеціальному догляду Таюне розквітла, немов яскрава весняна квітка. Також уважні користувачі соцмереж помітили, що вокаліста раніше мала на переніссі велику родимку, але потім її, імовірно — видалила. Бо на обличчі ця деталь зовнішності виглядала не зовсім естетично.

Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко)
Олег Винник і його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко)

Таїсія Сватко і Олег Винник одружились ще в юні роки. До популярності в Україні їх родина багато років жила і працювала в Німеччині. В шлюбі з кумиром вовчиць Таюне народила сина Юліана. Зараз хлопець – вже підліток.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?