“При надії”: Віталій Козловський повідомив про поповнення в родині – співак з дружиною чекають первістка

39-річний Віталій Козловський зовсім скоро стане батьком вперше. Його дружина Юлія Бакуменко - при надії. Більше подробиць читайте нижче, в матеріалі від "Один Факт".

Співак Віталій Козловський повідомив радісну новину. Його дружина Юлія Бакуменко – вагітна і зовсім скоро подарує співаку та захиснику України первістка.

Віталій Козловський останніми роками запам’ятався українському суспільству своїми скандалами і судовими справами з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.Але схоже, що 2024-й рік, який астрологи називають роком Карми – вирішив подарувати Віталію Козловському цілу торбу щастя. Ще на початку березня співак повідомив про те, що він більше не холостяк.

Хлопець женився, але ім’я своєї обраниці приховав. Згодом прихильники та ЗМІ все ж з’ясували – щасливу наречену Козловського звуть Юлія Бакуменко. Вона працює піарщицею Віталія.

І ось, наприкінці березня, Козловський зважився на ще одне щире зізнання. Щастя не ходить по одинці і тому за усі минулі негаразди Доля подарувала йому не тільки кохану дружину, але й можливість вперше в житті відчути щастя батьківства.

Віталій Козловський подав новину про вагітність дружини в оригінальному форматі. На світлині, яку оприлюднив співак – зображено велетенський жіночий животик, закритий просторою жіночою сукнею. Судячи з розмірів животу – строк вагітності немаленький. А це може означати, що Віталій Козловський продовжить зірковий тренд на бебі-бум слідом за Лілією Ребрик і побачить свого первістка вже цієї весни.

На животику дружини Віталія помітна наліпка темного кольору із написом “Козловський”. Цілком імовірно, що це натяк на стать майбутньої дитини і те, що в подружжя Козловських народится саме хлопчик.

В коментарях до свого зізнання майбутній татусь вже отримує привітальні коментарі від шанувальників та колег.

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.