22-річний співак Ілля Парфенюк відібрав пальму першості – став наймолодшим батьком у шоубізі: “Я тепер батя”

За останні 2 роки життя молодого виконавця Parfeniuk зробило кардинальний стрибок угору. 22-річний співак не лише зібрав мільйони переглядів своїх кліпів, але й став татом.

Ілля Парфенюк у 22 роки став наймолодшим татом українського шоубізнесу. Співак, що почав випускати треки з 2022 року, у 2024-му зробив ще одне досягнення – тепер у нього є донечка.

Parfeniuk і Сімбочка стали батьками доньки

Немовля Parfeniuk подарувала блогерка Сімбочка. Щасливі батьки поділилися першими світлинами крихітку й сповістили ім’я, яким нарекли дитину. Зіркова родина поповнилася Софійкою. Щасливий татусь виявився небагатослівним. Виклав в Інстаграм-сторіз коротку фразу:

“Я тепер батя”.

Натомість новоспечена матуся Сімбочка розповіла чимало подробиць, що стосуються пологів. Породілля зазначила, як розкривалася матка, сповістила, що не дуже сильно боялася. А коли все врешті закінчилося, і немовля з’явилося на світ, зітхнула з полегшенням і відразу ж сповістила про це підписників Інсти:

“Я народила”.

Виконавець хіта “Провела екскурсію” весь час був поряд із коханою й дуже зрадів, що породілля впоралася сама. Обійшлося без кесаревого розтину. Parfeniuk та Сімбочка похвалилися виглядом маленької Софійки. Щоправда, личко малятка широкому загалу не показали.

Parfeniuk і Сімбочка стали батьками доньки

Торік улітку Ілля зробив пропозицію Карині. Дівчина відповіла згодою, хоча спочатку подумала, що це розіграш. Вони перебували в рідному Каневі, тривала комендантська година, і артист надів на пальчик дівчині не обручку з брюликом, а кілечко від ключів.

Parfeniuk і Сімбочка стали батьками доньки

Заразом пообіцяв, що зробить усе можливе, аби вона не пошкодувала, що зв’яже з ним життя. Відтоді пара так і не спромоглася оформити стосунки офіційно. Натомість закохані вже стали батьками.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.