“Я була в нього закохана”: 31-річна Соловій розповіла, за що хотіла перепросити у 48-річного Вакарчука

Відома співачка Христина Соловій розповіла про відносини зі своїм екс-наставником Святославом Вакарчуком: чи спілкуються між собою зараз? Подробиці.

Христина Соловій, у своєму щирому і відвертому визнанні, звернулася до публіки і розкрила певні моменти своєї колишньої співпраці з відомим українським музикантом та продюсером, Святославом Вакарчуком. Ці дві особистості, які працювали разом протягом десяти років, завершили свою співпрацю близько півроку тому.

Напруженість відносин між Христиною та Святославом привертає увагу, особливо з огляду на їхній спільний шлях у музичній індустрії. Співачка відверто зізналась, що захоплювалась ним, як музикантом та надихалась.

Христина Соловій зізналась, за що хотіла б вибачитись перед Святославом Вакарчуком
Христина Соловій зізналась, за що хотіла б вибачитись перед Святославом Вакарчуком

Їхня співпраця припинилась через закритість Святослава Вакарчука. Христина Соловій була готова до відкритого діалогу та виявила бажання вирішити це питання. Останній зв’язок відбувся через посередників – юристів. Її контракт вже закінчився рік тому, проте до цього часу сторони не могли досягти згоди щодо розриву та повернення її прав. Вона визнає, що завершення співпраці з продюсером не призвело до тих відносин, яких вона хотіла б.

Христина Соловій зізналась, за що хотіла б вибачитись перед Святославом Вакарчуком
Христина Соловій зізналась, за що хотіла б вибачитись перед Святославом Вакарчуком

Незважаючи на це, Христина відверто заявила про своє бажання перепросити у Вакарчука за певні її вчинки, а саме різкі висловлювання. Це свідчить про велику дозу внутрішньої сили та чесності, що можуть допомогти відновити відносини між ними.

Знаменита співачка розповіла, що вона наразі не контактує зі Святославом через ініціативу самого продюсера. Вона вважала, що відчуває до нього закоханість, проте ця прив’язаність виявилася скоріше до його особистості, ніж до нього як чоловіка. Вона підкреслила, що він є дуже сильною особистістю, здатною захоплювати та впливати на інших.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.