Вперше стала мамою: екс-учасниця групи “НеАнгели” 38-річна Вікторія Смеюха народила дитину. Чому приховує?

Екс-учасниця музичної групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха вперше стала матір'ю: де наразі перебуває зірка та чому приховує особисте життя? Подробиці.

Колишня учасниця гурту “НеАнгели”, Вікторія Смеюха, відома своєю музикальною творчістю, нещодавно мала важливу подію у своєму житті – народження дитини. За словами інсайдера, її колишня колега Аліна Доротюк, розповіла, що Вікторія переїхала до Європи, конкретно до Італії, де і виховує свою дитину.

За даними Аліни, вона отримала інформацію про народження дитини від надійних джерел у близькому оточенні Смеюхи. Вона навіть зазначила, що ця інформація є стовідсотковою, але наголосила, що не має впевненості, чи одружилась Вікторія перед народженням дитини.

Екс-учасниця групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха народила дитину
Екс-учасниця групи “НеАнгели” Вікторія Смеюха народила дитину

Аліна також розповіла, що у їхніх особистих листуваннях з Вікторією відбулися зміни. У перший час після повідомлення про народження дитини Вікторія відповідала на її повідомлення, а потім взагалі перестала це робити, залишивши Аліну в стані невизначеності їхньої комунікації.

Хто є батьком дитини та чи зірка після народження виходила заміж – ці питання залишаються відкритими, оскільки інформація, яку надавала Аліна, не містить деталей щодо особистого життя артистки. Однак ця новина вже привернула увагу шанувальників, які сподіваються на подальші розкриття цієї історії.

Екс-учасниця групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха народила дитину
Екс-учасниця групи “НеАнгели” Вікторія Смеюха народила дитину

Наразі активність самої співачки в соціальних мережах дуже обмежена, і вона нічого не викладає та не дає коментарів щодо поточної ситуації. Вікторія приховує своє перебування та стан сімейного статусу.

Проте українське шоу-бізнесне середовище давно поширює інформацію про щасливу подію в родині Вікторії Смеюхи. Варто зазначити, що відомий телеведучий Слава Дьомін також нещодавно розкривав деталі особистого життя зірки, натякаючи на те, що вона вже давно народила дитину.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?