“Я став татом”: Віталій Козловський розповів про довгоочікуване поповнення в родині і показав свою дитину

39-річний Віталій Козловський розповів про довгоочікуване поповнення. Дружина співака народила йому первістка. Колеги і друзі вже вітають щасливого татуся із новим статусом.

Співак Віталій Козловський вперше став татом. Про народження первістка він розповів на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Я став татом – повідомив артист і супроводив свій допис першою родинною світлиною із немовлям.

Своїми мужніми чоловічими руками виконавець огортає маленькі ніжки новонародженої дитини. В цьому невеличкому кадрі помітний глибокий сенс. Справжній батько із перших хвилин життя новонародженного готовий огорнути дитину турботою, захистом і любов’ю.

В коментарях до радісної звістки колеги та знайомі Віталія Козловського залишають привітальні і теплі побажання.

 

Нарешті, можна офіційно вітати – пише блогер Слава Дьомін.

Оля Цибульська безмежно рада за те, що Віталій Козловський став батьком вперше. Власне, саме про це співачка і написала в коментарях.

Свої вітання татусеві Віталію також передали Міша Романова, Соломія Вітвицька та інші.

“Один факт” раніше розповідав, що вперше про вагітність дружини Віталій Козловський повідомив в середині березня – через декілька днів після новини про одруження.

Схоже, що 2024 рік став для співака найщасливішим за останній час. Адже декілька років поспіль Козловський переживав не кращі часи через судові позови та суперечки із колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Віталій Козловський опинився на фронті і став на захист рідної України. Саме після цього ситуація з Кондратюком загострилася. Продюсер через суд почав стягувати з Віталія Козловського борг, який той йому винен понад 10 років. Віталій розповів про це публічно, що спричинило хвилю хейту в бік Кондратюка.

Втім, зараз усі ці негаразди відійшли на другий план. Адже тепер Віталій Козловський – щасливий татусь, у якого попереду багато радісних митей поряд зі своєю дружиною і дитиною

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.