Леонід Кучма став першопричиною пластичних операцій Ірини Білик. В 50+ не хоче виглядати на 50+: “Ну все”

Співачка Ірина Білик захопилася пластичними операціями після зауваження Леоніда Даниловича Кучми. Що саме сталось, що Ірина Білик вирішила змінити зовнішність? Про це "Один Факт"розповість далі.

Ірина Білик за роки своєї творчої кар’єри помітно змінила свою зовнішність. Співачка зробила декілька пластичних операцій, що неодноразово ставало приводом для обговорення в ЗМІ та соціальних мережах.

В розмові з Машею Єфросиніною Ірина Білик зізнавалась, що вперше вона наважилась на пластику в 1999 році, після народження сина Гліба.

Мені здавалося, що я така негарна – розповідала співачка

За словами Ірини Білик, в неї завжди були “плачущі” віки, що робило погляд сумним і молящим.

Це в мене від тата – зазначала Ірина Білик

Одного разу співачка виступала з концертом в палаці “Україна”. І після виступу до неї підійшов президент України Леонід Данилович Кучма. Він подивився їй в очі і спитав, чому в Ірини такі сумні очі. Співачка зізналась, що саме в той момент вона вирішила:

 

Ну все, потрібно щось точно робити з очима, якщо вже президент зауважив, що вони такі сумні. Тоді я вирішила трохи “завеселити” своє обличчя.

Трохи згодом Ірина Білик виправила горбинку на носі, оскільки дуже комплексувала через неї. Але трошечки горбинки співачка вирішила все ж залишити, тому що без неї втрачався її впізнаваний творчий образ.

Ірина Білик розповіла, які слова Леоніда Кучми змусили її зробити пластичну операцію
Ірина Білик розповіла, які слова Леоніда Кучми змусили її зробити пластичну операцію

Згодом Таїсія Повалій пожалкувала про те, що не прибрала цю горбинку повністю.

Треба було зробити щось зовсім рівне – наголосила співачка

В подальшому Таїсія Повалій декілька разів робила підтяжку обличчя, бо прагнула подобатися чоловікам. Таїсія Повалій зізнавалась, що полюбляє масаж і ходить до косметолога. Іноді вона робить ін’єкції краси.

Підколола губки. А що тут такого, якщо я цілуватися люблю – посміхнулась співачка.

Нові статті

Схожі статті

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?