“Мама” Вєрки Сердючки та вагітні фото, на яких вона засвітилася, спричинили фурор: вже останні місяці

Інна Білоконь засвітилася на вагітних фото, які стали предметом обговорення у соціальних мережах. Більше деталей про цікаве положення в родині "мами" Вϵрки Сердючки розповість "Один Факт" нижче.

“Мама” славнозвісної української зірки Вϵрки Сердючки – Інна Білоконь засвітила себе на вагітних фото разом із донькою. Артистка, вдягнена в широкі джинси та білу блузку – помірялась із донькою животиками. Звісно, більший живіт виявився у доньки Білоконь, бо Яна (саме так звуть молоду дівчину) – знаходиться на останніх тижнях вагітності.

Затишне родинне відео оприлюднила у соціальних мережах Яна – донька Інни Білоконь.
Жінки — матері нашого роду – підписала світлину майбутня молода матуся, яка зовсім скоро подаруϵ Інні Білоконь першого онука (онучку).

Також Яна зазначила, що зробила це відео на згадку, бо час плине досить швидко і зовсім скоро вона стане мамою.

Інна Білоконь влаштувала родинну фотосесію із вагітною донькою
Інна Білоконь влаштувала родинну фотосесію із вагітною донькою

В коротенькому відеоролику Інна Білоконь підходить із посмішкою на обличчі до доньки і.. міряϵться із Яною животами. Здалеку здаϵться, що і в самої Інни — підріс живіт. Насправді це була лише іллюзія, створена артисткою за допомогою речей вільного крою.

“Один Факт” нагадуϵ що донька Інни Білоконь — Яна Макогон, вийшла заміж у жовтні 2023 року. Через декілька місяців потому артистка оприлюднила у соціальних мережах світлини, на яких Яна позуϵ разом із своїм чоловіком та велетенським животиком.

Зараз Яна разом із чоловіком чекають народження первістка. Першого в життя онука (або онучку) очікуϵ і матуся дівчини, Інна Білоконь. Насолоджуючись останніми тижнями при надії, Яна разом із мамою влаштували теплу родинну фотосесію. Яна дуже рідко ділиться подробицями особистого життя, але за декілька тижнів до пологів вирішила зробити виключення.

Вагітна донька Інни Білоконь
Вагітна донька Інни Білоконь

Мама і донька обрали для родинної фотосесії однакові образи: широкі джинси та сорочки білого кольору. У вагітної Яни сорочка маϵ відкриті плечі та добре підкреслюϵ кругленький живіт.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.