“Пес підріс”: Леся Нікітюк показала пухнасте селфі із домашнім улюбленцем, що маϵ суворий погляд (ФОТО)

У Лесі Нікітюк зʼявився пухнастий кавалер із суворим поглядом. "Один Факт" покаже, як виглядаϵ таϵмничий бойфренд української телезірки і чому саме він став улюбленцем Лесі Нікітюк.

Українська телеведуча і улюблениця Сергія Притули Леся Нікітюк, схоже, знайшла собі нового кавалера. Зірка показала у соцмережах кумедне селфі із своїм домашнім улюбленцем — білим та пухнастим песиком.

Пес пильно дивиться в камеру телефону, зробивши на собачому обличчі суворий погляд.

Пес підріс. Сам селфі робить – написала Леся в дописі на своїй сторінці в Instagram

Зірковий улюбленець оселився в будинку Лесі Нікітюк декілька років тому. Звуть цього суворого собачку Рафік (повне імʼя – Рафаель), він належить до породи вест-хайленд-вайт-терʼϵр і в нього навіть ϵ власна сторінка у соціальних мережах.

Там улюбленець української зірки розповідаϵ про власні витівки та іноді жаліϵться на поведінку власної господині.
В серпні 2024 року Рафіку вже виповниться 6 рочків. Цей пес – незмінний член родини та найулюбленіший кавалер Лесі Нікітюк. Були часи, коли Рафік разом із своϵю зірковою “мамою” подорожував Україною та приймав участь у шоу “Ле Маршрутка”.

Раніше Леся Нікітюк дуже часто розповідала історії з життя пухнастого улюбленця. Наприклад, про те — чому Рафіка довелось каструвати. Сталось це через те, що в пухнастика існував ризик онкологічного захворювання. І тому Леся вирішила прислухатись до порад ветеринарів та зробити цю маніпуляцію.

Зараз Рафік Лесьович вже дорослий хлопчина і дуже рідко зʼявляϵться в Instagram своϵї господині. Втім, нещодавно Леся Нікітюк розповіла, що пес навчився новим навичкам і вміϵ тепер робити селфі самостійно.

Нова світлина Рафіка викликала хвилю позитивних коментарів. Хтось із користувачів посміявся з виразу мордочки Рафаеля, який вийшов ну дуже серйозним. Інші ж просто зазначили, що песик гарний, красивий і трохи схожий на зайчика.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?