“Пес підріс”: Леся Нікітюк показала пухнасте селфі із домашнім улюбленцем, що маϵ суворий погляд (ФОТО)

У Лесі Нікітюк зʼявився пухнастий кавалер із суворим поглядом. "Один Факт" покаже, як виглядаϵ таϵмничий бойфренд української телезірки і чому саме він став улюбленцем Лесі Нікітюк.

Українська телеведуча і улюблениця Сергія Притули Леся Нікітюк, схоже, знайшла собі нового кавалера. Зірка показала у соцмережах кумедне селфі із своїм домашнім улюбленцем — білим та пухнастим песиком.

Пес пильно дивиться в камеру телефону, зробивши на собачому обличчі суворий погляд.

Пес підріс. Сам селфі робить – написала Леся в дописі на своїй сторінці в Instagram

Зірковий улюбленець оселився в будинку Лесі Нікітюк декілька років тому. Звуть цього суворого собачку Рафік (повне імʼя – Рафаель), він належить до породи вест-хайленд-вайт-терʼϵр і в нього навіть ϵ власна сторінка у соціальних мережах.

Там улюбленець української зірки розповідаϵ про власні витівки та іноді жаліϵться на поведінку власної господині.
В серпні 2024 року Рафіку вже виповниться 6 рочків. Цей пес – незмінний член родини та найулюбленіший кавалер Лесі Нікітюк. Були часи, коли Рафік разом із своϵю зірковою “мамою” подорожував Україною та приймав участь у шоу “Ле Маршрутка”.

Раніше Леся Нікітюк дуже часто розповідала історії з життя пухнастого улюбленця. Наприклад, про те — чому Рафіка довелось каструвати. Сталось це через те, що в пухнастика існував ризик онкологічного захворювання. І тому Леся вирішила прислухатись до порад ветеринарів та зробити цю маніпуляцію.

Зараз Рафік Лесьович вже дорослий хлопчина і дуже рідко зʼявляϵться в Instagram своϵї господині. Втім, нещодавно Леся Нікітюк розповіла, що пес навчився новим навичкам і вміϵ тепер робити селфі самостійно.

Нова світлина Рафіка викликала хвилю позитивних коментарів. Хтось із користувачів посміявся з виразу мордочки Рафаеля, який вийшов ну дуже серйозним. Інші ж просто зазначили, що песик гарний, красивий і трохи схожий на зайчика.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?