Коли стиліст профі – ти вже не Тоня: неймовірне перевтілення Тоні Матвіϵнко в сестру-близнючку Тіни Кароль

Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвіϵнко вирішила оновити власний весняний образ і пішла до стиліста. Нова зачіска, ніжний макіяж і вуаля! У дзеркалі вона побачила… Тіну Кароль.

Тоня Матвіϵнко відчула теплий подих весни і відправилась до стиліста — оновити зачіску та макіяж. Результат, який вийшов — приголомшив співачку. Новий образ зробив її майже сестрою-близнючкою самої ікони стилю Тіни Кароль. Хіба що кудрі не такі пружні та густі вийшли, як в Тіни.

Майже Тіна Кароль — з посмішкою прокоментувала Тоня Матвіϵнко роботу стиліста.

Донька славетної Ніни Митрофанівни Матвіϵнко взагалі полюбляϵ експериментувати із зовнішністю та щось в собі змінювати. Наприклад, через короткий час після втрати мами Тоня вирішила відволіктись від горя та сходити до майстра-бровиста.

Новий образ Тоні Матвіϵнко
Новий образ Тоні Матвіϵнко

Співачка висвітлила власні брови і продемонструвала цей процес на фото. На світлинах було помітно природний макіяж артистки і сяючу шкіру. Тоня приділяϵ догляду за власною шкірою дуже багато уваги, а для декору обличчя обираϵ легкі кольори та тони.

Тоня Матвіϵнко з новою зачіскою стала схожою на тіну Кароль
Тоня Матвіϵнко з новою зачіскою стала схожою на тіну Кароль

Наряди Тоні Матвіϵнко — це окремий вид мистецтва. І хоча вона не женеться за модою, як Тіна Кароль зі своїми сукнями та костюмами за декілька десятків тисяч гривень — все одно в Тоні Матвіϵнко ϵ свій стиль. До того ж вона, як і Тіна — полюбляϵ обирати для свого гардеробу одяг українських брендів.

Стильний образ Тоні Матвіϵнко, як у Тіни Кароль
Стильний образ Тоні Матвіϵнко, як у Тіни Кароль

Наприклад, на початку 2024 року Тоня Матвіϵнко побувала за запрошенням на зустрічі жіночої іниціативи в ОАЕ. На цей захід співачка вдягла розкішну вишиванку із золотим візерунком від відомого українського бренду. Наряд створила львівська дизайнерка Юлія Магдич. Виразності цій вишитій сукні додають обʼϵмні рукави і довгий пояс. Вартість вишиванки як в Тоні Матвіϵнко — приблизно 90 тисяч гривень.

 Тоня Матвіϵнко у вишиванці українського бренду
Тоня Матвіϵнко у вишиванці українського бренду

Вишиванки, створені Юліϵю Магдич — популярні у багатьох українських артистів. Наряди цього бренду ϵ в гардеробі Тіни Кароль, Каті Осадчої, Джамали і багатьох інших зірок.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?