Коли стиліст профі – ти вже не Тоня: неймовірне перевтілення Тоні Матвіϵнко в сестру-близнючку Тіни Кароль

Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвіϵнко вирішила оновити власний весняний образ і пішла до стиліста. Нова зачіска, ніжний макіяж і вуаля! У дзеркалі вона побачила… Тіну Кароль.

Тоня Матвіϵнко відчула теплий подих весни і відправилась до стиліста — оновити зачіску та макіяж. Результат, який вийшов — приголомшив співачку. Новий образ зробив її майже сестрою-близнючкою самої ікони стилю Тіни Кароль. Хіба що кудрі не такі пружні та густі вийшли, як в Тіни.

Майже Тіна Кароль — з посмішкою прокоментувала Тоня Матвіϵнко роботу стиліста.

Донька славетної Ніни Митрофанівни Матвіϵнко взагалі полюбляϵ експериментувати із зовнішністю та щось в собі змінювати. Наприклад, через короткий час після втрати мами Тоня вирішила відволіктись від горя та сходити до майстра-бровиста.

Новий образ Тоні Матвіϵнко
Новий образ Тоні Матвіϵнко

Співачка висвітлила власні брови і продемонструвала цей процес на фото. На світлинах було помітно природний макіяж артистки і сяючу шкіру. Тоня приділяϵ догляду за власною шкірою дуже багато уваги, а для декору обличчя обираϵ легкі кольори та тони.

Тоня Матвіϵнко з новою зачіскою стала схожою на тіну Кароль
Тоня Матвіϵнко з новою зачіскою стала схожою на тіну Кароль

Наряди Тоні Матвіϵнко — це окремий вид мистецтва. І хоча вона не женеться за модою, як Тіна Кароль зі своїми сукнями та костюмами за декілька десятків тисяч гривень — все одно в Тоні Матвіϵнко ϵ свій стиль. До того ж вона, як і Тіна — полюбляϵ обирати для свого гардеробу одяг українських брендів.

Стильний образ Тоні Матвіϵнко, як у Тіни Кароль
Стильний образ Тоні Матвіϵнко, як у Тіни Кароль

Наприклад, на початку 2024 року Тоня Матвіϵнко побувала за запрошенням на зустрічі жіночої іниціативи в ОАЕ. На цей захід співачка вдягла розкішну вишиванку із золотим візерунком від відомого українського бренду. Наряд створила львівська дизайнерка Юлія Магдич. Виразності цій вишитій сукні додають обʼϵмні рукави і довгий пояс. Вартість вишиванки як в Тоні Матвіϵнко — приблизно 90 тисяч гривень.

 Тоня Матвіϵнко у вишиванці українського бренду
Тоня Матвіϵнко у вишиванці українського бренду

Вишиванки, створені Юліϵю Магдич — популярні у багатьох українських артистів. Наряди цього бренду ϵ в гардеробі Тіни Кароль, Каті Осадчої, Джамали і багатьох інших зірок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?