Куди зникла співачка Анастасія Приходько, яка в 2016 році програла Нацвідбір на Євробачення Джамалі

Співачка Анастасія Приходько, яка в 2016 році програла Нацвідбір на Євробачення, поступившись Джамалі – розповіла про переїзд. Де зараз знаходиться артистка разом із дітьми — розповідаϵ "Один Факт".

Співачка Анастасія Приходько — заслужена артистка України і матір трьох дітей. Були часи, коли артистка перебувала на піку своϵї популярності, але після початку повномасштабного вторгнення про неї чутно все менше.

Втім, це не означаϵ, що артистка поставила свою творчу карʼϵру на паузу. Навпаки, Анастасія Приходько гастролюϵ Україною і декілька днів тому на своїй сторінці в Instagram повідомила про продовження гастрольного туру містами України із гастрольною програмою “Холодно”.
Нещодавно Анастасія Приходько розповіла, де зараз знаходиться сама і куди перевезла трьох своїх дітей. За словами артистки – вона дуже турбуϵться за безпеку двох синів та доньки. Через постійні тривоги співачка вирішила вивезти дітей зі свого будинку під Киϵвом.

Анастасія зізналась, що таке рішення далося їй нелегко. Але через постійні тривоги, які останнім часом лунали в перемісті столиці – таке рішення співачці все ж довелося прийняти. Задля спокою турботливої матусі її діти тепер живуть в більш безпечному місці. Але не за кордоном.

Вони в Киϵві — розповіла артистка.

Однак назвати точне місце перебування нащадків Приходько відмовилась.

Сама Анастасія Приходько теж, судячи із останніх дописів у соцмережах, перебуваϵ на території України. Квітень в артистки видастся насиченим. Концертна програма запланована на увесь місяць. З 13 по 23 квітня Приходько зустрічаϵться із своїми слухачами майже щодня.
Анастасія Приходько зараз знаходиться в щасливому шлюбі із своїм однокласником Олександром. Це – другий шлюб для співачки.

Вперше Приходько вийшла заміж за підприϵмця Нурі Кухілаві з Абхазії. Втім, через ревнощі з боку чоловіка та його зради їм довелось розлучитися. В шлюбі із Нурі Анастасія народила свою першу дитину – доньку Нанну. Двоϵ синів, Лука та Гордей – народились в офіційних стосунках із другим чоловіком Олександром.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?