43-річний Алан Бадоєв уперше за 4 роки обійняв сина Бориса та доньку Лоліту: “Ми як дуже злагоджене тріо”

Так склалися обставини, що режисер Алан Бадоєв залишився в Україні, коли його діти виїхали жити за кордон. Чотири роки тривала розлука й урешті тато об'єднався з сином та донькою.

В Алана Бадоєва одна рідна донька – 19-річна Лоліта. А Бориса, сина Жанни Бадоєвої, якому нині 21 рік, кліпмейкер виростив немов власну дитину. Тож вважає його рідним. Обидва нащадки нині мешкають в Італії.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Через пандемію корони та повномасштабне вторгнення в Алана не було можливості відвідати дітей. Довгих 4 роки спілкувалися виключно через відеозв’язок. Нині Бадоєв виїхав у справах за кордон, а Лола з Борею супроводжували його кілька днів у поїздці. Тож насолодилися одне одним вдосталь.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Щасливий режисер поділився світлинами зустрічі з дітьми з підписниками Інстаграму, яких у нього понад 650 тисяч. Алан порівняв живу зустріч зі спілкуванням у месенджері й назвав це немов:

“пити каву без кофеїну чи танцювати на “тихій паті”, де в кожного своя музика у навушниках”.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Багатьом українцям нині ця ситуація знайома, коли немає можливості поцілувати дитину перед сном, відчувши запах її волосся. Побачивши зовсім дорослих сина й доньку, Алан із цікавістю споглядав, які звички у них збереглися з колишнього життя та чого нового здобули за останні роки:

“Ми як дуже злагоджене тріо, яке по відчуттю знає всі партії всіх імпровізацій. Кожен відчуває своє місце і мить, коли потрібно починати соло”.

Борис успадкував професію тата. Став режисером і вже презентував доволі вдалий проєкт про італійських художників-класиків, який тепер показуватимуть студентам вишів. Лоліта ще навчається, але теж визначилася з подальшим шляхом у житті – хоче бути режисеркою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?