Нічим не гірша за Дженніфер Лопес: Оля Полякова похизувалася сумкою Birkin за кілька тисяч гривень

Оля Полякова полюбляє дорогі речі й аксесуари. Зірка може похвалитися наявністю найвідоміших брендів у гардеробі. Серед інших є дуже-дуже дорога сумочка Birkin.

Оля Полякова – визнана модниця. Серед аксесуарів у гардеробі артистки можна побачити сумочку Birkin. Цей виріб торгової марки Hermes ніжно рожевого кольору коштує не менше 200 тисяч гривень.

Про цю модель ходять цілі легенди. Подейкують, що співачка Джейн Біркін якось летіла літаком. Поряд із нею сидів голова модного дому. І треба ж такому статися, що у знаменитості відкрилася сумочка, і всі жіночі дрібнички розсипалися по підлозі.

Оля Полякова віддає перевагу Birkin

Жан-Луї-Дюма допоміг Джейн зібрати все докупи. Чоловік зауважив, що речі потрібно розкладати по різних відділах, і тоді вони не розсипатимуться. Співачка побідкалася, що таких сумок не випускають.

Тоді співрозмовник запропонував разом розробити потрібну модель. Отак із побажань зірки й зробили сумочку, яку назвали її іменем Birkin. Декому вона видається трішки бабською. Інші цінують ридикюль за зручність і практичність.

Ціни на такі сумочки стартують від 10 тисяч доларів. Тож модницям, які можуть собі подібне дозволити, можна лише позаздрити. До речі, Джейн Біркін померла минулого літа у віці 76 років.

У Полякової з’явилася суперниця

У Полякової ексклюзивна сумочка є вже давно. А от блогерка Юлія Верба цілий рік мріяла про подібну розкіш. Врешті втілила бажання у життя й придбала 25-сантиметровий аксесуар сіро-бежевого кольору, щоб підходив під будь-який одяг.

Юлія Верба віддає перевагу Birkin

Верба відразу відмела хейтерів, що вважають Birkin сумочками для старших жінок. Вона відзначила, що й сама раніше не розуміла, наскільки це круто мати саме такий аксесуар.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.