Потап не в шані у колег: Василь Вірастюк, Настя Приходько, Дантес і не тільки – коли епатаж вилазить боком

Останні 2 роки Потап поводиться дуже дивно. Що б репер не робив, усе виходить казна-як. Хейту бідолаха зазнає не лише з боку фанів, але й колеги-знаменитості частенько висловлюють власне фе.

Василь Вірастюк

Стронгмен начебто до світу шубізу не дуже причетний. Він то спортом займався, то в політику подався. Та коли під час інтерв’ю Слава Дьомін поцікавився у велетня, кому б пан Василь хотів “дати по пиці”, той, не замислюючись, назвав ім’я Потапа.

Знаменитості захейтили Потапа

Чим так насолив особисто йому Олексій Потапенко, Вірастюк не став пояснювати. Та й так можна здогадатися, адже репер не вилазить із зашкварів. Останнім його вибрикуванням став гастрольний тур клубами Німеччини з російськомовним контентом.

Настя Приходько

Співачка вирізняється особливою різкістю у висловлюваннях. Тож і про Потапа відгукнулася з неповагою. Настя певна, що Олексій своїми дивакуватими вчинками ганьбить Україну замість того, щоб популяризувати.

Знаменитості захейтили Потапа

Приходько, окрім свіжих воєнних зашкварів, пригадала реперу ще й знімання штанів на московській сцені у далекому 2014 році та подяку московітам від імені всього українського народу. Це відбулося, коли їм із Настею Каменських вручали якусь нагороду.

Дантес

Найбільше обурення у Володимира викликала пісня про волонтерів. Колишній чоловік Дорофєєвої намагався знайти виправдання такому негарному контексту композиції:

“Намагаюся поставити себе на його місце… Може, він так уявляє собі волонтерство?”

Знаменитості захейтили Потапа

Ігор Кондратюк

Як і решті колег, продюсеру не сподобалася історія зі знімання штанів перед росіянами. Згодом він розкритикував і пісню “Волонтер”. Кондратюк відзначив, що Потап дуже довго не був в Україні.

Знаменитості захейтили Потапа

Мовляв, саме тому й неправильно відобразив значення цього слова. Та “Дику качку” пан Ігор оцінив ще набагато гірше. Тож, виходить, Потап опустився не на саме дно?

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.