“Палець у фарбу і на шкаралупу”: Надія Матвєєва подала ідею, як розмалювати крашанку до Великодня

Відома блогерка Надія Матвϵϵва показала майстер-клас, як розмалювати крашанку до Великодня. Талановитій жінці для цього майже не знадобився пензлик. Деталі читайте нижче.

Психологиня Надія Матвϵϵва прийнялася розфарбовувати крашанки за місяць до Великодня. На своїй сторінці в Instagram Надія оприлюднила затишне відео, в якому вона сама сидить за столом поряд із розкішним букетом рожевих троянд і… розфарбовуϵ великоднϵ яϵчко за допомогою… пальця.

Надія Матвϵϵва розповіла, що свою крашанку вона створюϵ не просто так, а в рамках челенджу, який присвячено комедії “Крашанка”, премʼϵра якої відбудеться вже 25 квітня 2024 року.

Надя Матвϵϵва закликала усіх долучатись до челенджу, адже завдяки йому будуть відраховуватись донати на ЗСУ. Також Матвϵϵва показала дизайн, який обрала для крашанки. Її яϵчко вийшло жовто-блакитним, і для базового фарбування психологиня використала 2 кольори: жовтий та блакитний.

Також Надія Матвϵϵва створила на крашанці надпис “Все буде добре”. Для цього їй, звісно — знадобились пензлики. А ось жовто-блакитні кольори вона нанесла просто пальцем, перемазавши усі руки жовтою та блакитною фарбою.
Надпис на яϵчку зроблено зеленим кольором.

Надія Матвϵϵва — це відома радіоведуча, телеведуча, журналістка та редактор. В дитинстві вона мріяла про карʼϵру балерини, але потім стала працювати ведучою та редакторкою на радіо. Також Матвϵϵва відома як учасниця танцювального шоу “Танці із зірками”. В ролі експертки Матвϵϵва дуже часто бере участь в інших проектах. Зокрема, “Битва екстрасенсів” та “Ультиматум”.

В 2019 році Надія Матвϵϵва стала ведучою бекстейджа Національного відбору на Євробачення. справжнϵ імʼя знаменитості: Людмила. Зміна імені на Надію сталась ще в дитинстві, коли дівчинка тяжко перехворіла на крупозне захворювання легенів. Тоді її бабуся висловила думку про те, що дівчинку з таким бійцівським характером треба було назвати Надіϵю. В подальшому, коли ведуча вже почала працювати в медіа — вона офіційно змінила своϵ імʼя.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.