Олег Винник не в шані у колег: Юрій Горбунов, Олена Шоптенко, Оля Полякова і навіть “вовчиці” розчаровані

Останні 2 роки українці стали чубитися між собою значно частіше. От і світ шоубізу розсварився в пух і прах. Зокрема, чимало претензій було висунуто на адресу Олега Винника. Кому не догодив?

Юрій Горбунов

Були часи, коли шоумен вважав Олега Винника своїм другом. Природно, після початку повномасштабної війни, коли всі були розгублені й не знали, що робити, вирішив зателефонувати товаришу, розраховуючи на підтримку хоча б словами.

Зірки захейтили Олега Винника

На жаль, Юрій нарвався на довгі гудки у слухавці. Пробував перенабрати ще кілька разів, але все марно – Винник трубку не брав. Горбунов розділив обурення численної армії прихильників співака:

“Я не знаю, де Олег Винник і що з ним. Ми друзі. Просто треба було якось пояснити все це. Ну, не можна зникати”.

Олена Шоптенко

За півтора року після чорного 24 лютого стало відомо, що Винник перебуває в Німеччині. Його тривала мовчанка, навіть якщо він і справді різко захворів, зазнала осуду навіть у партнерки артиста по шоу “Танці з зірками 7”.

Зірки захейтили Олега Винника

Олена зізналася, що останнім часом не контактувала з Олегом і навіть не збирається:

“Я різко прощаюся з людьми. Іноді спалюю мости. Для мене це досить нормальна практика. Якщо я розумію, що в мене з людиною різні цінності, вона перестає існувати в моєму житті”.

Оля Полякова

Співачка першою відкрила завісу таємниці над раптовим зникненням українця з країни. Сповістила, що він тяжко хворий, але діагнозу не назвала. Спочатку начебто й виправдовувала дії колеги, та за 2 роки вирішила, що при зустрічі руки не подасть.

Зірки захейтили Олега Винника

Вони записали дуетну пісню “Длинноногое счастье”. Напередодні великої війни мав вийти кліп. Полякова виклала 150 тис.євро за промо. А напарник зник, нічого не пояснивши та не розділивши витрати. Тож Олі довелося переробити пісню на україномовну й самотужки розв’язувати фінансові питання з рекламодавцями, які виділили кошти, щоб побачити свій продукт у кліпі.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.