Дантес розширив горизонти, сам того не знаючи: американці в своїй країні слухають пісні екса Дорофєєвої

Співак Володимир Дантес несподівано почув власну пісню у Флориді. При яких обставинах це сталось і до чого тут тенісний корт — читайте відповідь на це питання в матеріалі від "Один Факт".

35-річний співак і телеведучий Володимир Дантес з 2015 року будуϵ сольну карʼϵру. Раніше цей хлопець працював радіоведучим, а також був учасником гурту “ДіО. Фільми”.
Творчий шлях Володимира Дантеса розпочався із проекту “Фабрика зірок-2”. Після перемоги на цьому шоу у дуеті із Вадимом Олійником Володимир створив гурт “Дантес&Олійник”. З 2015 року Дантес здебільшого працював ведучим.

Натхненна праця над творчими проектами врешті решт принесла Володимиру Дантесу популярність в Україні. В нещодавніх Stories Instagram співак розповів, що його пісні слухають навіть в американському штаті Флорида. Ось так, несподівано та негадано — під час змагань української тенісистки Еліни Світоліної пролунала українська пісня Дантеса “Чуϵш”.

Сидиш ти десь у Флориді — підписав коротенький відеоролик Володимир Дантес. — Змагаϵться Еліна Світоліна, на фоні гумонять американці і лунаϵ українська музика.

Що може бути приϵмніше для артиста, аніж вихід його творів на міжнародну музичну арену. В цьому невеличкому кадрі, котрий оприлюднив співак — зійшлись відразу декілька українських пазлів. Це і сама Еліна Світоліна, яка представляϵ на корті рідну Україну, і патріотична жовто-блакитна форма тенісистки, і… справжня українська пісня від Володимира Дантеса.

Володимир Дантес похвалився, що його пісня пролунала у Флориді
Володимир Дантес похвалився, що його пісня пролунала у Флориді

Текст і слова до пісні “Чуϵш” Володимир Дантес написав самостійно. Аранжування йому допоміг виконати його знайомий Ігор Кириленко.

В розмові із Машею Єфросиніною співак зізнавався, що ніякого таϵмничого сенсу у свій твір не вкладав. Просто склав одне до одного ті слова, які римувалися. Багато хто із шанувальників та слухачів, після прослуховування Дантеса на пісню “Чуϵш” вирішив, що він звертаϵться в ній до своϵї колишньої пасії, Надії Дорофϵϵвої.

Втім, артист ці чутки спростував, зазначивши, що для нього слова пісні “Я тебе забув, чуϵш мене, чуϵш” – це просто сюрреалізм, яким він сам рятуϵться від складної сучасності.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.