З’ясувалося, що старший син Віктора Павліка виїхав з України: куди, чому і де зараз співак Олександр Павлік

Всі вважали, що старший син Віктора Павліка мужньо боронить батьківщину. Натомість з'ясувалося, що Олександр уже давно перебуває по той бік океану, доєднавшись до американського десанту.

39-річний Олександр Павлік, щойно почалася повномасштабна агресія, став до лав ТРО. Частенько показувався у військовій формі та активно проводив благодійні концерти. В інтерв’ю Вікторович розповідав, що підписав контракт на 3 роки зі спецзагоном у рідних Горішніх Плавнях.

Олександр Павлік дивним чином опинився у США

Та на третій рік війни стало відомо, що старший син Віктора Павліка вже давненько перебуває в Америці разом зі своїм сином Давидом. Отаборився у техаському місті Остін й виступає разом із гуртом Austin Ukrainian Band.

Олександр Павлік дивним чином опинився у США

Якщо зазирнути на сайт Liberty Ukraine, можна дізнатися, що Павлік і є керівником цього творчого колективу. А ще заслужений артист України причетний до музичних шкіл Pavlik Kids Production та Rock Garage.

Олександр Павлік дивним чином опинився у США

Колишній тероборонівець частенько переспівує хіти свого батька, роблячи з них кавери. Про те, що випускник університету культури Поплавського перебуває в Америці не перший день, свідчить і його обліковий запис в Інстаграмі, де позначено розташування – США.

Олександр Павлік дивним чином опинився у США

Чи перебуває поряд із музикантом його дружина Олеся, яка на 10 років старша від Олександра, чоловік не афішує. Її світлин в його Інстаграм-акаунті не видно. Вони познайомилися, коли молодику було всього 19 років. Одружені більш як півтора десятка років. Під час участі в талант-шоу Павлік захопився танцівницею Ганною Олефіренко, та згодом повернувся в сім’ю.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.