Бавляться, немов з дітлахами: пухнасті улюбленці Нікітюк, Мішиної та Пономарьова, в яких вони душі не чають

Українські знаменитості люблять тварин і хваляться пухнастими улюбленцями у соцмережах. "Один факт" пропонуϵ подивитись, як виглядають собачки Ксенії Мішиної, Лесі Нікітюк та Олександра Пономарьова.

Домашні пухнастики українських зірок — це як окремий витвір мистецтва. Вони приносять в життя своїх творчих господарів багато позитиву, зустрічають їх з роботи та цілують зранку, забираючись прямісінько в ліжко. Які улюбленці живуть в оселі Ліся Нікітюк, Олександра Пономарьова і Ксенії Мішиної — читайте про це в матеріалі від “Одного Факту”.

Олександр Пономарьов та Шаня

Співак Олександр Пономарьов в одному зі своїх останніх інтервʼю дружині Дмитра Гордона Олесі Бацман вперше показав… власного домашнього пухнастика.

Виявляϵться, в оселі артиста мешкаϵ собачка породи ши-тцу на імʼя Шаня. В розмові із журналісткою Олександр Пономарьов зізнався, що Шаня — дуже шкодлива, але в той же час лагідна собачка. Шаня дуже полюбляϵ “цілувати” руки своїм шершавим язиком.

Пухнасті улюбленці зірок: собачка Олександра Пономарьова Шаня
Пухнасті улюбленці зірок: собачка Олександра Пономарьова Шаня

Олександр Пономарьов зізнався, що раніше в нього вже жила собака такої ж породи, яку звали Прада. Але за характером вона була крутіша за Шаню і могла навіть вкусити, якщо їй щось не подобалося.

Леся Нікітюк і Рафік

Пес Рафік — улюбленець української телезірки Лесі Нікітюк. Повне імʼя песика: Рафаель. Собачка маϵ кудлату та довгу шерсть і належить до породи вест.

Пухнасті улюбленці зірок: пес Лесі Нікітюк Рафік (Рафаель)
Пухнасті улюбленці зірок: пес Лесі Нікітюк Рафік (Рафаель)

На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк часто ділиться світлинами і історіями про домашнього улюбленця. Рафік живе в неї вже декілька років. В песика навіть ϵ власна сторінка у соціальній мережі, на яку підписано близько 42 тисяч осіб.

Ксенія Мішина і Одін

Домашній улюбленець акторки Ксенії Мішиної — це маленький рудошерстний песик на імʼя Одін.

Пухнасті улюбленці зірок: улюбленець Ксенії Мішиної заснув після прогулянки
Пухнасті улюбленці зірок: улюбленець Ксенії Мішиної заснув після прогулянки

Він зʼявився в її оселі всього декілька днів тому, але вже встиг заполонити собою увесь вільний простір своϵї зіркової “матусі”.

Пухнасті улюбленці зірок: песик Ксенії Мішиної
Пухнасті улюбленці зірок: песик Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина обрала домашнього пухнастика в якості подарунка на 12-річчя свого сина Платона. Але тепер цей кудлатий мешканець став і її головним улюбленцем.

Пухнасті улюбленці зірок: Ксенія Мішина із песиком Одіном
Пухнасті улюбленці зірок: Ксенія Мішина із песиком Одіном

На своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина розповіла, чому саме вона назвала свого улюбленця Одіном. Саме таке імʼя було в скандинавського Бога мудрості і Перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.

Якщо ви хочете великі ягоди, спробуйте цей лайфхак: як виростити полуницю без постійних підживлень

Якщо ви хочете отримати величезний врожай та мати великі ягоди, обов'язково спробуйте цей метод: як можна вирощувати полуницю без постійних підживлень?

Добірка фактів №1 про знаки Зодіаку Близнюки, Діва і Терези: що варто знати кожному за гороскопом

Якщо ви цікавитесь астрологіϵю, то наступні цікаві факти про знаки Зодіаку Близнюки, Діва й Терези точно вам сподобаються. Дізнайтесь, хто із них ϵ символом братньої любові, а хто живе найдовше?

19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?