Набудували палаци, дачі і маєтки: в рейтингу зірок з найдорожчим житлом опинилися Камалія, Полякова і Осадча

Маϵтки деяких українських зірок коштуют дуже дорого. В рейтингу власниць такого майна опинились Оля Полякова, Камалія та Катя Осадча. Як виглядають їхні будинки – дивіться в добірці від "Один Факт".

Серед українських зірок ϵ справжні принцеси, які живуть в королівських хоромах. До списку знаменитостей із найдорожчим житлом потрапили співачка Камалія, Оля Полякова та телеведуча Катерина Осадча. Більше деталей про дорогоцінне житло зірок — читайте в матеріалі від “Одного Факту”.

Камалія

Співачка Камалія вважаϵться одніϵю з найбагатших знаменитостей в Україні. Цей статус вона отримала завдяки розкішному рівню життя та маϵтку.

 

Будинок співачки Камалії
Будинок співачки Камалії

В 2023 році Камалія вразила суспільство своїм… розлученням із чоловіком Захуром. Їх шлюб проіснував понад 20 років, але зберегти його все ж не вдалося.

Захур разом із доньками виїхав до Великобританії, а ось Камалія залишилась жити у розкішному київському маϵтку. Догляд за таким житлом — справа не з легких. Адже оселя Камалії — це справжній осередок маленьких деталей, які складаються в розкішну загальну картину.

Ванна в маϵтку Камалії
Ванна в маϵтку Камалії

Інтерʼϵр будинку Камалії оформлений в стилі живої еклектики, в якій обʼϵднались класичний стиль, бароко та східні мотиви. В кімнатах зіркового маϵтку багато мармуру, ϵ велетенські колони, оксамитовий декор, пакистанські орнаменти, золоте оздоблення. Розкішний дизайн оселі доповнений меблями.

інтерʼϵр в будинку Камалії
інтерʼϵр в будинку Камалії

Екстерʼϵр будинку Камалії — геть інший. Зовні оселя оздоблена великою кількістю панорамних вікон, терасу та подвірʼя з басейном. Територія навколо будинку достатньо велика для того, щоб утримувати там безпритульних тваринок, якими опікуϵться співачка.
Триповерховий палац обійшовся Камалії у 5 мільйонів доларів.

Внутрішнϵ оздоблення будинку Камалії
Внутрішнϵ оздоблення будинку Камалії

На його території окрім басейну та тераси ϵ тренажерний зал, конюшня та ще багато елементів розкоші із життя багатих людей. Всередині родинне гніздечко Камалії оздоблено предметами антикваріату та живопису.

Оля Полякова

Будинок Олі Полякової та її чоловіка Вадима розташований посеред лісу. Двоповерховий палац зірки оздоблений великою кількістю парників та власним пляжем.

Оля Полякова біля власного будинку-дачі
Оля Полякова біля власного будинку-дачі

Звісно, в Королеви і оселя теж повинна бути королівською. Розташований маϵток Олі Полякової в Бориспільскому районі (селище Старе) — посеред елітного котеджного селища.
Навкруги будинку — неймовірна природа (ліс та вихід на узбережжя Дніпра). Власне, будинок співачки розташований в самому лісі.

Територія навколо будинку Олі Полякової
Територія навколо будинку Олі Полякової

Деревʼяний будинок Олі Полякової складаϵться з двох поверхів. Окремо на території облаштовано будиночок для гостей, ϵ льох, лазня та стійла для кіз, яких розводить Оля Полякова. Ще та території маϵтку можна помітити будиночок-терасу із панорамними віконцями.

Маϵток Олі Полякової
Маϵток Олі Полякової

Також в Олі Полякової ϵ власний пляж із бухтою та яхтами.

Катерина Осадча

Зіркове майно телеведучої Катерини Осадчої теж відрізняϵться розкішшю. Будинок розташований в закритому котеджному містечку, посеред елітного та мальовничого поселення Романків неподалік від української столиці. За рівнем свого престижу він поступаϵтся хіба що славетній Конча-Заспі.

 

Придомова територія в оселі Каті Осадчої
Придомова територія в оселі Каті Осадчої

Будинок Катерини Осадчої складаϵться з двох поверхів. Навколо нього облаштована галявина із зеленою травою. Також територія доповнена дитячим майданчиком та огороджена велетенським подвійним забором.

Господиня Катя Осадча на власній кухні
Господиня Катя Осадча на власній кухні

Зіркова нерухомість охороняϵться, облаштована камерами відеоспостереження та КПП на вʼїзді в селище. Будинок оздоблений великими панорамними вікнами.

Будинок Каті Осадчої в середині
Будинок Каті Осадчої в середині

На його території ϵ власний басейн, а навколо оселі росте велика кількість плодових дерев та кущів. Огорожа з вічнозелених туй надійно захищаϵ зіркову оселю від небажаних поглядів.

Юрій Горбунов і Катя Осадча у власному будинку
Юрій Горбунов і Катя Осадча у власному будинку

Всередині будинку ϵ велика вітальня, мʼякий диван, затишний камін та білосніжна кухня, на якій Катерина Осадча готуϵ сніданки та вечері для коханого чоловіка і дітей.

 

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.