“Ось що ми вже вміϵмо”: Лілія Ребрик похвалилася першими досягненнями маленької донечки Аделіни

Лілія Ребрик насолоджуϵться материнством та хвалиться у соціальних мережах першими досягненнями маленької донечки. Чому навчилась Аделіна за перший місяць свого життя – "Один Факт" розповість далі.

Телеведуча Лілія Ребрик більше місяця тому стала мамою втретϵ. В неї та танцівника Андрія Дикого народилась донечка, яку назвали Аделіною.

15 квітня маленька Аделіна відсвяткувала рівно місяць після з моменту народження, а декілька днів потому її зіркова матуся вирішила показати, чому її маленька красуня вже встигла навчитися.

Лілія Ребрик показала, що вміϵ її маленька донька Аделіна
Лілія Ребрик показала, що вміϵ її маленька донька Аделіна

В Stories Instagram Лілія Ребрик оприлюднила світлину дитячої ручки, на якій пальчики переплелися в гарненьку дульку.

Ось що ми вже вміϵмо — зробила підпис до дитячого фото телеведуча.

І хоча це вміння — ще зовсім маленьке, але для матусі навіть мінімальні досягнення немовляти — велика радість. Імовірно, що через декілька місяців щаслива Лілія Ребрик поділиться і фотокадрами перших кроків Аделіни. До цього моменту “Один Факт” пропонуϵ пригадати увесь шлях дівчинки до народження.

Лілія Ребрик повідомила про свою трϵтю вагітність у жовтні 2023 року. Тоді телеведуча влаштувала родинну фотосесію разом зі своїм чоловіком та двома старшими доньками на природі. Майбутня матуся позувала у довгій білій сукні, яка добре підкреслювала великий животик.

Вагітна Лілія Ребрик зі своєю родиною
Вагітна Лілія Ребрик зі своєю родиною

Згодом Лілія Ребрик розповіла, як вперше дізналась про вагітність та повідомила цю новину коханому чоловікові Андрію Дикому. Сталось це влітку, коли вони усіϵю родиною відпочивали в Чернівцях у батьків Лілії. Телеведуча описала тоді свій стан як відчуття абсолютного щастя, яким наповнюϵться кожна клітиночка.

Вже у листопаді 2023 року Лілія Ребрик провела гендер-паті, на якому дізналась, що її третьою дитиною буде дівчинка. На початку 2024 року телеведуча розсекретила і місяць, коли їй треба народжувати. Вона повідомила, що їх в родині буде пʼятеро вже у березні.
Третя донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого народилась 15 березня 2024 року.

Лілія Ребрик виписалась із пологового будинку
Лілія Ребрик виписалась із пологового будинку

Дівчину назвали Аделіною. Зіркова матуся розповіла, що таке імʼя їй обрали не випадково, а взяли по одній літері від імені кожного з членів родини. (А – Андрій, Де – старша сестричка Діана, Лі – мама Лілія Ребрик, на – останні дві літери з імені середньої сестрички Поліни).

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.