Українська Леді Гага: Камалія не змогла приховати реальну причину розлучення з пакистанським мільярдером

Найбагатша співачка України Камалія вперше прокоментувала причини розлучення зі своїм колишнім чоловіком Захуром: подробиці особистого життя екс-подружжя.

Українська співачка Камалія нещодавно з’явилась на публіці з понівеченим обличчям. Хто саме стоїть за цим насильством, вона поки що не прокоментувала. Богдан Беспалов заявив у своєму відеоблозі, що знає особу, яка має причетність до побиття Камалії, і навіть вказав на те, що відоме ім’я. На думку Беспалова, саме ця особа стала причиною розлучення між Камалією та її колишнім чоловіком, бізнесменом Захуром.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром
Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Причиною розлучення співачки із чоловіком стало те, що Камалія закохалася в чоловіка під ім’ям Міша, якого Богдан Беспалов назвав “тим чолов’ягою, який, за чутками, її лупцює”. За словами блогера, Камалія почала зраджувати Захуру і він був готовий пробачити їй, за умови припинення цього зрадництва. Проте, замість того, щоб припинити стосунки з іншим, Камалія вибрала продовжувати їх з Мішою. Це призвело до розлучення пари.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром
Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Захур виявив бажання допомогти колишній дружині, співачці Камалії, яка за його словами продовжує перебувати в аб’юзивних стосунках зі своїм новим партнером. Повідомлення про це з’явилося в блозі, де відзначено, що Захур прагне забрати її з цих стосунків, вивезти до Лондона, де вона не буде більше відчувати на собі тиску та агресії. Проте, незважаючи на його зусилля, сама співачка продовжує залишатися в стосунках з Мішою, відмовляючись від пропозиції Захура.

Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром
Камалія розповіла, чому розлучилась з мільярдером Захуром

Блогер Беспалов додає, що Захур вклав у неї увесь світ і бажав, щоб вона продовжувала жити щасливо. Однак, не дивлячись на його благородний жест, співачка залишається в аб’юзивному середовищі, і це є великою шкодою для всіх їхніх стосунків. Камалія відмовляється коментувати своє особисте життя. Нагадаємо, що мільярдер Мохаммад Захур оголосили про розлучення після 20 років спільного життя.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.