Розлучена 53-річна Марія Бурмака зізналася в коханні близькій людині: “Моя безумовна любов”

Марії Бурмаці доля приготувала чимало прикростей. Чоловік загинув під час пожежі, брат не повернувся з фронту. Єдиною розрадою є донька Ярина, яка вже відзначила 29-річчя.

З нагоди дня народження донечки Марія Бурмака виклала в мережу спільні світлини з іменинницею, зроблені в різні роки. Щаслива матуся назвала Ярину “своєю безумною любов’ю” та побажала бути “коханою, щасливою та здоровою”.

За світлинами, викладеними артисткою на своїй сторінці в Інстаграмі, можемо прослідкувати, як зростала Ярина, змінювалася в зрості та оновлювала колір волосся. Спочатку бачимо біляве дівча на руках у мами з хвостиками та чубчиком.

Марія Бурмака показала доньку Ярину

Далі це вже підліток з пухкими губами, короткою неслухняною стрижкою та великими сережками з хрестиками у вухах. Згодом перед нами вже брюнетка з довгим прямим волоссям та пірсингом у носі.

Батьком Ярини є Дмитро Небесійчук. За життя чоловік працював юристом. Марія двічі сходилася й розходилася з благовірним. Коли Ярині минуло 5 рочків, батьки дівчинки остаточно розсталися.

Марія Бурмака показала доньку Ярину

Тож переважно Бурмака ростила доньку, яку народила у 25 років, самотужки. А Дмитра не стало за трагічних обставин. Два роки тому чоловік загинув, коли в його будинку сталася пожежа. Це відбулося на Івано-Франківщині.

Оскільки різниці у віці між мамою та донькою невелика, вони чудово розуміють одна одну. Ярина ще й досі не визначилася, чим хоче займатися в житті, тож весь час змінює види зайнятості.

То відкриває магазин вінтажних речей в Інстаграмі, то захоплюється музикою, як знаменита матуся, то ще кудись перемикає увагу. Бурмака доньку не сварить, а лише підтримує. Вважає, що Ярина має саме визначитися зі своєю професією, а нав’язувати ззовні нічого не потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Якщо ви хочете великі ягоди, спробуйте цей лайфхак: як виростити полуницю без постійних підживлень

Якщо ви хочете отримати величезний врожай та мати великі ягоди, обов'язково спробуйте цей метод: як можна вирощувати полуницю без постійних підживлень?

Добірка фактів №1 про знаки Зодіаку Близнюки, Діва і Терези: що варто знати кожному за гороскопом

Якщо ви цікавитесь астрологіϵю, то наступні цікаві факти про знаки Зодіаку Близнюки, Діва й Терези точно вам сподобаються. Дізнайтесь, хто із них ϵ символом братньої любові, а хто живе найдовше?

19-річна донька Олі Полякової потрапила в лікарню: Маша все частіше в цих білих стінах. Що кажуть лікарі?

Донька королеви ночі Маша Полякова поділилась зі своїми підписниками в соціальних мережах, що має проблеми зі здоров'ям: що сталося та як себе почуває зірка?

Ви точно не знали, що у них був роман: Тарабарова та Дантес, TAYANNA та Філіп Коляденко, Астафʼєва та Крупін

В українському шоу-бізнесі безліч зірок приховували свої романи з іншими відомими артистами. Що відомо про стосунки Тарабарової з Дантесом, TAYANNA та Коляденка, Астаф'євої та Крупіна?