Сергій Жадан не хотів йти до Єфросиніної без Христини Соловій: “Нам вперше гість ставить такі умови”

Маша Єфросиніна дала інтерв'ю "Українській правді", зробивши чимало сенсаційних зізнань. Зокрема, розповіла, що Сергій Жадан категорично відмовлявся приходити на інтерв'ю без Христини Соловій.

У 2023 році Маша Єфросиніна запрошувала до себе в програму Сергія Жадана. Але письменник і музикант поставив одну умову – прийде лише в парі з Христиною Соловій. Це неабияк здивувало ютуберку.

Ніхто такого не очікував, та врешті було прийнято рішення зважитися на подібний експеримент. Жадан попросив перенести зустріч після Нового року, мовляв, накопичилося дуже багато справ.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Та коли прийшов час зустрічі, відмовився від інтерв’ю у доволі різкій формі. Тоді ще не було відомо про розрив між двома зірками. Христина зголосилася прийти сама. Тут уже умови поставила Єфросиніна – запитуватиме про все, що говорять й пишуть про співачку.

Коли ця скандальна співбесіда з Соловій була оприлюднена на Ютубі, Маша особисто написала Сергію, запитавши, чи він не згодиться поспілкуватися з нею окремо. На що він відповів категоричною відмовою.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Єфросиніна шкодує, що їй не вдалося поговорити з чоловіком, адже Жадан – дуже різностороння й цікава особа. Тож було б чимало тем для обговорення, і не лише про його невдалий роман із Христиною.

Сказати, що під час бесіди з Соловій Маша образилася на знаменитість, не можна. До цього інтерв’ю Єфросиніна особисто була не знайома зі співачкою. Бачила її на концертах та на вечірках, де дівчина виступала.

Чому Маша Єфросиніна не взяла інтерв’ю у Сергія Жадана

Христина складала враження ніжної тендітної особи, до того ж із дуже фантастичним голосом, яка здатна довести будь-кого до сліз власним виконанням лемківських пісень. Але до студії прийшла справжня левиця з характером та провокативно жорсткими заявами. Маша до подібного виявилася не готовою.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.