Де двоє, там і троє: Марічка Падалко, Лілія Ребрик, Катерина Осадча не помітили, як стали багатодітними

Іноді доля підкидає сюрпризи, на які зовсім не очікуєш. Саме таке трапилося з нашими героїнями Падалко, Ребрик, Осадчою, які несподівано для себе самих народили по троє дітей.

Марічка Падалко

У першому шлюбі в телеведучої дітей не було. З чоловіком вона познайомилася, коли їй минуло лише 14 років, а у 29 пішла від нього до Єгора Соболєва. Благовірний був хорошим сім’янином, не пив, не курив, не ображав, та серцю не накажеш.

Багатодітні знаменитості народили трьох дітей

Стосунки з колегою почалися, коли обоє були невільними. Планували, що донька Соболєва підросте й тоді вже створять сім’ю. Та трапилося дещо по-іншому. У другому шлюбі Марічка народила трьох дітей з невеликою різницею і віці – Михайлику 16, Марійці – 15, а найменшій Катеринці 13 років.

Катерина Осадча

Модель рано стала на весільний рушник. З Олегом Поліщуком побралися, коли дівчині минуло 18 років. За рік родина поповнилася первістком Іллею. Ще за 2 роки сім’я розпалася. Катя стала справжньою телезіркою, ростила сина і навіть не мріяла про дітей.

Багатодітні знаменитості народили трьох дітей

Та доля вирішила інакше. За 15 років, 2017-го, Осадча вийшла заміж за колегу по каналу й майже відразу народила сина Івана. У 2021 році у них із Юрієм Горбуновим народився ще й Данило. Катя зізналася, що ця вагітність була незапланованою.

Лілія Ребрик

Всі три донечки ведучої народилися в одному шлюбі. Ніхто не сподівався, що маючи Діану та Поліну, Ребрик наважиться ще на одну дитинку. Коли стало відомо про вагітність Лілії, хейтери запідозрили, що Ребрик таким чином рятує Андрія Дикого від мобілізації.

Багатодітні знаменитості народили трьох дітей

Жінка відкинула подібні звинувачення, пояснивши, що третє немовля – це ознака кохання, а не якоїсь вигоди. Напевно, батьки мріяли отримати синочка, адже дві донечки вже мають. Та дива не сталося – 15 березня народилася дівчинка, яку назвали Аделіною.

Нові статті

Схожі статті

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.

Якщо ви хочете великі ягоди, спробуйте цей лайфхак: як виростити полуницю без постійних підживлень

Якщо ви хочете отримати величезний врожай та мати великі ягоди, обов'язково спробуйте цей метод: як можна вирощувати полуницю без постійних підживлень?