Накупили машини, яхти і маєтки: в рейтингу найбагатших зірок України опинилися Камалія, Полякова і Потап

Полякова, Камалія і Потап опинились в рейтингу набагатших зірок не просто так. Вони володіють справжніми предметами розкоші. Які цінності ϵ в знаменитостей — "Один Факт" розповість далі.

Рейтинг найбагатших зірок України очолили Потап, Камалія і Оля Полякова. Ці знаменитості мають не тільки розкішну зовнішність, свій шарм та харизму. В них ϵ дещо, що робить їх життя по-справжньому розкішним. Чим саме володіють Оля Полякова, Камалія і Потап — читайте про це нижче, в матеріалі, який для вас підготував “Один факт”.

Яхти Олі Полякової

Співачка Оля Полякова по праву знаходиться в списку найбагатших зірок. Дійсно, далеко не в кожної знаменитості ϵ у власності своя яхта. Її зірка отримала у подарунок від чоловіка Вадима.

За словами артистки — коханий подарував їй яхту відразу на декілька свят, але спочатку цю розкіш він купив сам собі і на гроші Полякової. Вже згодом чоловік переписав яхту на неї, хоча вона їй зовсім і не потрібна.

Оля Полякова показала власну яхту і маϵток
Оля Полякова показала власну яхту і маϵток

В заміському маϵтку Олі Полякової, що знаходиться під Киϵвом — ϵ власний пляж із пірсом, а також — причал для човнів. Біля нього й припаркувалась та сама подарована яхта та ще одна – до пари.

Окрім стоянки для яхт Полякова володіϵ розкішним маϵтком, на території якого ϵ загін для тварин і власна сироварня Олі Полякової.

Randge Rover Потапа

Український репер і музикант Потап потрапив до переліку найбагатших зірок країни завдяки своїй розкішній автівці.

Репер Потап і його Randge Rover
Репер Потап і його Randge Rover

Потап володіϵ машиною марки Randge Rover. Вартість транспортного засобу на сьогоднішній день складаϵ не багато ні мало — 3 мільйони гривень. Погодьтесь, що така автівку такої вартості може собі дозволити лише заможний українець, до числа яких і належить Олексій Потапенко.

Маϵток Камалії

Після розлучення із своїм чоловіком Мохаммадом Захуром співачка Камалія залишилась жити у власному маϵтку, що розташований у Бучі. Ця оселі дійсно відповідаϵ статусу багатіїв та виглядаϵ просто розкішно.

До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну подружжя Камалії і Мохаммада Захура мешкало у розкішному маϵтку, що був розташований посеред невеличкого українського містечка Буча.

Камалія з чоловіком в своϵму розкішному маϵтку
Камалія з чоловіком в своϵму розкішному маϵтку

Розкішний маϵток Камалії складаϵться з трьох поверхів і в ньому дійсно ϵ, на що подивитись. Інтерʼϵр всередині будинку оформлений в 3-х різних стилях: постмодерн, бароко та схід. Зовні будинок також виглядаϵ сучасно, але в самій оселі — дуже багато антикваріату, позолоти, картин і скульптур. Зсередини житло Камалії виглядаϵ скоріш як музей, ніж звичайне житло.

Прибудинкова територія біля маϵтку Камалії також облаштована по-багатому. Окремий тренажерний зал, басейн, будиночок барбекю і власна конюшня, яка ϵ улюбленим місцем відпочинку для Камалії. Співачка захоплюϵться верховою їздою і тому багато вільного часу проводить саме тут — на конюшні.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.