Дивляться на всіх звисока: в рейтингу найвищих зірок України опинилися Леся Нікітюк, Сергій Притула і Потап

В українському шоу-бізнесі ϵ зірки із високим зростом. Тому їм доводиться споглядати на фанатів звисока. В рейтинг велетнів потрапили Нікітюк з Притулою і Потап. "Один Факт" назве їх точний зріст.

Деякі з українських знаменитостей можуть похвалитися високим зростом, який дозволяϵ їм завжди залишатись над хейтерами, неприϵмними ситуаціями та почуватись при цьому впевнено. Який зріст маϵ Леся Нікітюк, Потап і Сергій Притула? Читайте детальніше про це далі.

Леся Нікітюк

Леся Іванівна Нікітюк не дарма обрала для себе професію ведучої і телезірки. Одна з її головних родзинок — високий зріст, завдяки якому Лесі навіть не треба вдягати взуття на підборах.

Точний зріст красуні-білявки, якою був захоплений Сергій Притула — 1.8 м. Практично як у моделі.

Зріст Лесі Нікітюк: 1.8 м
Зріст Лесі Нікітюк: 1.8 м

Втім, не тільки завдяки своϵму зросту Леся стала відомою. Яскрава зовнішність і талант ведучої найбільш яскраво проявилися в той період, коли Леся Нікітюк вела програму “Орел та Решка”. Додала їй популярності й інша передача під назвою “Хто зверху?”. Нікітюк прийшла туди лише в сьомому сезоні, змінивши Катерину Варнаву. Співведучим Лесі став Сергій Притула. До речі, саме йому пані Леся трохи поступаϵться параметрами зросту.
Скільки заввишки виріс Сергій Притула — читайте далі.

Сергій Притула

Зріст Сергія Притули: 1.87 см
Зріст Сергія Притули: 1.87 см

Шоумен, телеведучий та волонтер Сергій Притула також маϵ високий зріст. Він складаϵ 1,87 м. Це вище, аніж у Лесі Нікітюк, Олександра Педана і Ольги Фреймут, з якою Сергій Притула вів перші 2 сезони популярного телешоу “Хто зверху?”.

Потап (Олексій Потапенко)

Український музикант Олексій Потапенко (Потап) схоже, їв найбільше йогурту “Растішка” в дитинстві. Мабуть, саме тому репер вимахав заввишки до 1.95 м, перегнавши і Сергія Притулу, і Лесю Нікітюк.

Зріст Олексія Потапенко: 1.95 см
Зріст Олексія Потапенко: 1.95 см

До речі, нинішня дружина Потапа, Анастасія Каменських – на пару десятків сантиметрів нижче зростом за чоловіка. Її зріст практично такий же, як і у багатьох моделей: 175 см. Однак поряд із коханим Потапом дівчина виглядаϵ мініатюрною.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.