“Хочу привітати коханого чоловіка”: Катя Осадча неочікувано назвала Горбунова святим і ось чому – Деталі

Катерина Осадча пізно ввечері пригадала, що треба привітати коханого чоловіка. З яким святом отримав вітання Юрій Горбунов – дізнайтесь із наступного матеріалу, який для вас підготував "Один Факт".

Катерина Осадча напередодні пізно ввечері, 23 квітня – пригадала, що в цей день відзначають доволі важливе свято. І вона ледь не забула привітати із ним свого коханого чоловіка, Юрія Горбунова.

До речі, памʼятаϵте, яке сьогодні свято? – написала в Stories Instagram телеведуча.

Катерина супроводила своϵ питання затишною світлиною, на якій вона позуϵ у ніжно-жовтій довгій сукні із відкритими плечима поряд з Юріϵм Горбуновим. В руках телеведуча тримаϵ паперовий пакунок, в який загорнуті білі квіти. Юрій Горбунов на цій світлині нарядився у повсякденний одяг: чорний светр та джинси синього кольору.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова зі святом
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова зі святом

Вже у наступному відеоролику Катя Осадча розкриваϵ деталі. Виявляϵться, що 23 квітня за новим стилем в Україні відзначали день святого Юрія.

У день святого Юрія хочу привітати свого коханого чоловіка — повідомила телеведуча.

У відеоролику Осадча продемонструвала власну прогулянку із чоловіком, а також – активні ігри Юрія Горбунова разом із двома їх спільними дітьми, Іванком і Данилом.

Катерина Осадча привітала Горбунова із днем святого Юрія
Катерина Осадча привітала Горбунова із днем святого Юрія

День святого Юрія, з яким Катя Осадча привітала Горбунова – цього року відзначають за новим стилем. Якщо раніше це свято припадало на 6 травня, то цього року його перенесли на 23 квітня.

В народі цей день ще називають Юріϵм Весняним або днем священномученика Георгія Побідоносця. В давні часи наші предки вірили, що саме на день святого Юрія в міста та села Землі приходить справжня весна.

Шану святому мученику Юрію стали віддавати лише в V столітті. Цей святий вважався покровителем візантійських імператорів, а трохи згодом — і князів Київської Русі. У місті Львів на честь цього святителя назвали собор святого Юра.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.