Позначка перейшла за 30: Нікіта Добринін не приховує, що йому крутить суглоби на погоду – це і по позі видно

Нікіті Добриніну 36 років. Схоже, у відомого чоловіка розпочалася криза середнього віку. Він не лише скаржиться на ломоту в суглобах на погоду, а ще й вирішив кардинально змінити імідж.

Відомий “Холостяк” Нікіта Добринін узяв участь у цікавій фотосесії. Мало того, що знімання відбувалися в якійсь занедбаній хатині без ремонту. Так ще й сам герой чорно-білих світлин стояв на табуретці, а складалася ілюзія, нібито він лежить на підлозі.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

Відповідно, рухи у ведучого вийшли неприродні. Тож колишній чоловік Даші Квіткової пожартував, викладаючи знімки у своєму Інстаграм-акаунті:

“Крутить суглоби на погоду”.

Думки підписників Добриніна розділилися. Дехто прийшов у захват від вигляду мужнього чоловіка в майці та штанах мілітарі. Тож посипалися захоплені коментарі: “агонь”, “чудово виглядаєш”, “гарно”, “креативно” тощо.

Знайшлися й інші, які поспівчували Нікіті в його хворобі й пригадали власні болячки:

“Суглоби крутять – то не старість, а вік”.

“Ласкаво просимо до кола однодумців”.

“Коли вже за 30, то точно крутять”.

Та дехто взагалі не зрозумів задуму фотосету, висловивши власне “фе”:

“На тюрму схоже”.

“Без стола набагато краще”.

“У фотографа закінчилася фантазія”.

Тим часом Добринін вирішив продовжити епатаж, притаманний 36-річним чоловікам, і вперше у житті повністю поголився. Нікіта показав прихильникам два відео. На одному йому по голові юзає машинка й підстригає все волосся.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

На іншому чоловік уже голомозий. Він сором’язливо пояснює, що насамперед цей експеримент став неочікуваним для нього самого. Блогер довго не наважувався показати широкому загалу результат стрижки під нуль. Та врешті це й не головне. Головним Нікіта назвав “голос і проявленість”. Що мав на увазі, дізнаємося найближчим часом.

Нові статті

Схожі статті

Червоний клатч і чорна сукня: Ольга Сумська перевтілилась в рокову жінку, щоб сходити в казино без Борисюка

Славетна "Роксолана" Ольга Сумська змінила свій стиль заради нової ролі. Як виглядаϵ новий образ артистки вчорній сукні та з яскраво-червоним клатчем — подивіться в матеріалі від "Один Факт".

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.