“Ми з тобою пліч-о-пліч”: Григорій Решетник відзначив 20-річчя зо дня першого знайомства, але не з Христиною

Телеведучий Григорій Решетник відзначив 20 років з дня першого знайомства. Але його дружина Христина тут ні до чого. З ким святкуϵ 20-ту річницю Григорій — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Ведучий телешоу “Холостяк” Григорій Решетник народився в родині звичайного телефонного майстра та товарознавиці. Але професії батьків хлопчика зовсім не приваблювали. З дитячих років Гріша марив мистецтвом та телебаченням.

В 11 років батьки вирішили його відвести на заняття хореографіϵю. Виснажливі тренування і танці не відбили в хлопця бажання стати творчою людиною. Навпаки танці розкрили приховані здібності Григорія Решетника.

З 16 років він почав вивчати акторську майстерність у театральній студії при Будинку творчості у місті Миколаϵві. Заради омріяного телебачення і акторської карʼϵри Решетник навіть покинув навчання на фінансиста. В 2002 році він вступив на навчання до Київського національного інституту культури і мистецтв.

Щоб попасти у великий шоу-бізнес, Григорію доводилось в буквальному сенсі слова пробивати стіни лобом. Почав Григорій з малого — працював адміністратором-гримером.

Григорій Решетник відзначив 20 років зо дня знаййомства із мікрофоном
Григорій Решетник відзначив 20 років зо дня знаййомства із мікрофоном

Григорій Решетник зміг втілити свою мрію про телебачення в життя. Нещодавно телеведучий поділився в Stories Instagram важливою датою в своϵму житті. Він відсвяткував 20 років зо дня першого знайомства.

Хтось може подумати, що мова йде про дружину Решетника – Христину. Однак насправді це не так. В шлюбі з Христиною ведучий перебуваϵ 14 років, а ось за 6 років до зустрічі із нею в нього відбулось перше знайомство із іншим важливим персонажем в своϵму житті. І цей персонаж — звичайний мікрофон.

Григорій Решетник вдяг костюм з нагоди 20-ї річниці знайомства з мікрофоном
Григорій Решетник вдяг костюм з нагоди 20-ї річниці знайомства з мікрофоном

З нагоди значущої дати Григорій Решетник вдягся у діловий чорний костюм з краваткою-метеликом і знов взяв до рук той самий мікрофон, з яким подруживсь 20 років тому.

20 років ми з тобою пліч-о-пліч — підписав світлину із ним Григорій Решетник.

Нові статті

Схожі статті

Ніхто не без гріха: 5 українських зірок, які мають позашлюбних дітей – навіть ведуча 1+1 Лідія Таран у списку

В Україні ϵ чимало жінок, які виховують дітей без батька, наодинці. Серед них — і знамениті дівчата. Хто із зірок потрапив до переліку жінок, що мають позашлюбних дітей? Про це піде мова далі.

Ксенія Мішина розсекретила таємні зйомки, заради яких встає о 4 ранку: “Сьогодні фінал Холостячка 2”

Якщо уважно стежити за Сторіз Ксенії Мішиної в Інстаграмі, можна дізнатися, чим займалася знаменитість протягом дня погодинно. Отже, акторка провела екскурс для фанів.

Живе по сусідству з Олегом Винником: куди зникла екс-учасниця гурту “ВІА гра” Надія Мейхер та чим займається

Здобула шалену популярність та славу, а потім раптово зникла та досі не з'являється на публіці: де наразі перебуває Надія Мейхер та чим займається?

Відчувається романтика: Катерина Осадча показала поцілунки з Горбуновим, який став її другим чоловіком

Катерина Осадча замилувала рідкісними фото з чоловіком Юрієм Горбуновим та показали, як проводять час з сином. Як познайомилось зіркове подружжя?