“Мені потрібно навчитись жити без неї”: Тоня Матвієнко розповіла про свою першу 25-річну доньку Уляну

Тоня Матвієнко вперше за тривалий час розповіла про свою 25-річну доньку Уляну: де наразі перебуває дівчина та з ким проживає? Подробиці особистого життя.

У свіжому інтерв’ю для програми “Ближче до зірок”, відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про свою старшу доньку, Уляну. Вона зазначила, що її донька знайшла себе в режисурі і демонструє швидкий прогрес у цьому напрямку. Зокрема, Уляна часто вирушає у відрядження, присвячуючи себе професійному зростанню. Помітно, що дівчина активно розвиває свої таланти та стежить за кар’єрним ростом.

Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька
Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька

Також Тоня Матвієнко повідомила, що її дочка знайшла своє кохання і спільно зі своїм партнером проживає у орендованій квартирі, окремо від сім’ї. Мати визнала, що іноді їй дуже бракує дочки, але вона повністю підтримує її рішення, оскільки доньці вже 25 років і вона самостійна, та будує власні плани на життя. Зірка зауважила, що їй потрібно просто трохи часу, щоб звикнути жити без Уляни.

Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька
Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька

Ці висловлення відображають глибоке розуміння та підтримку з боку матері стосовно самостійного життя її дорослої доньки. Йдеться про важливість надання дітям можливості розвиватися та робити власні вибори, навіть якщо це може бути важко для матері.

Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька. Фото з Instagram @8.23.88
Тоня Матвієнко розповіла, де перебуває та чим займається її перша донька. Фото з Instagram @8.23.88

У теперішній час у житлі Тоні проживає її батько, Петро Гончар, який повернувся, після втрати своєї дружини Ніни Матвієнко. Знову в обіймах доньки, він знаходить підтримку та допомагає виховувати восьмирічну онуку, також на ім’я Ніна.

Він висловлює радість, що тепер, знаходячись вдома, може брати участь у вихованні маленької Ніни разом із Тонею та її чоловіком Арсеном. Тоня неодмінно зауважила, що раніше в будинку переважали дівчата, а тепер тут лише чоловіки, тож нехай вони керують.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.