“Схожа на юну дівчинку”: 41-річна чорноброва Вікторія Булітко показала себе вранці без макіяжу

Вікторія Булітко – різноманітна, творча і дуже яскрава дівчина, яка отримала свій шматочок слави завдяки участі в телешоу "Дизель-шоу". Як 41-річна зірка виглядаϵ без макіяжу – покаже "Один Факт".

Акторка “Дизель-шоу” Вікторія Булітко — яскрава, колоритна і дуже красива дівчина.

Безумовно, вона дуже талановита і різноманітна. Життя ціϵї тендітної жінки дійсно схоже на шоу. Окрім основної роботи вона також приймала участь у програмі “Танці з зірками”, граϵ в театрі і може перевтілитись завдяки гримерам навіть у славетну Лесю Українку.

Втім, іноді на своїй персональній сторінці в соцмережі Instagram Вікторія Булітко ділиться світлинами, які розкривають її перед шанувальниками зовсім з іншого боку. Наприкінці квітня артистка вирішила показати себе вранці без макіяжу.

Вікторія Булітко показала себе без макіяжу
Вікторія Булітко показала себе без макіяжу

Чорноброва 41-річна красуня навіть без косметики виглядаϵ бездоганно, ніби юна дівчина. Можливо, квітучому зовнішньому вигляду артистки сприяϵ її нове кохання.

Зараз Вікторія Булітко перебуваϵ в стосунках із музикантом Кирилом Поповичем. На початку 2024 року, коли зірці “Дизель-шоу” виповнився 41 рік — коханий освідчився їй та запропонував вийти за нього заміж.

Разом із своїм коханим Вікторія працюϵ над спільним музичним проектом “Метелики”. В свій день народження, який акторка відзначала 25 січня, Булітко написала в Instagram свої найзаповітніші бажання. Одне з них стосувалось створення міцної та дружньої родини зі щасливими діточками. Схоже, це бажання у Вікторії вже наполовину збулось. Цьогоріч вона вийде заміж, а там, імовірно і за діточками діло не встане.

А ось друге найзаповітніше бажання артистки “Дизель-Шоу” — це українська Перемога і життя у вільній, сильній і квітучій Україні.

Вікторія Булітко перевтілилась в Лесю Українку
Вікторія Булітко перевтілилась в Лесю Українку

Минулий 2023-й рік видався для Вікторії Булітко непростим. Вона підхопила хворобу Лайма через укус кліща. В цьому ж 2024-му році, життя акторки, схоже — налагоджуϵться. Творча карʼϵра процвітаϵ, та й сама Вікторія квітне, немов троянда. Справжнϵ кохання робить неймовірні чудеса.

Нові статті

Схожі статті

Ніхто не без гріха: 5 українських зірок, які мають позашлюбних дітей – навіть ведуча 1+1 Лідія Таран у списку

В Україні ϵ чимало жінок, які виховують дітей без батька, наодинці. Серед них — і знамениті дівчата. Хто із зірок потрапив до переліку жінок, що мають позашлюбних дітей? Про це піде мова далі.

Ксенія Мішина розсекретила таємні зйомки, заради яких встає о 4 ранку: “Сьогодні фінал Холостячка 2”

Якщо уважно стежити за Сторіз Ксенії Мішиної в Інстаграмі, можна дізнатися, чим займалася знаменитість протягом дня погодинно. Отже, акторка провела екскурс для фанів.

Живе по сусідству з Олегом Винником: куди зникла екс-учасниця гурту “ВІА гра” Надія Мейхер та чим займається

Здобула шалену популярність та славу, а потім раптово зникла та досі не з'являється на публіці: де наразі перебуває Надія Мейхер та чим займається?

Відчувається романтика: Катерина Осадча показала поцілунки з Горбуновим, який став її другим чоловіком

Катерина Осадча замилувала рідкісними фото з чоловіком Юрієм Горбуновим та показали, як проводять час з сином. Як познайомилось зіркове подружжя?